Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítaná nekem valaki ezt...

Lefordítaná nekem valaki ezt az Angol szöveget magyarra? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
As of March 30th, I did, in fact, have an outstanding balance of 300 $ On April 5th, I mailed a check to the store in the amount of 300 $. When this payment failed to appear as a credit on my April 30th bill, I telephoned the credit office and spoke with a young woman who, after locating a record of the payment, assured me that the credit would appear on the May 30 th bill.
2010. aug. 30. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
utolsónak egyébként baromira igaza van (és ráadásul én még fordító is vagyok), csodálkozom, hogy a többi hasonló kérdésnél nem nagyon van ilyen ellenvetés, pedig sokszor elég hosszú szövegeket raknak be a kérdezők. én sokszor segítek egyébként, ha időm engedi, de a tiltakozás abszolút jogos. amúgy a webfordított szöveg teljesen érthető, ha valaki egy kicsit gondolkodik.
2010. szept. 1. 15:16
 12/18 A kérdező kommentje:

Ha értelmeset nem tudsz mondani (mármint a kérdésre a választ), akkor ne írj ide, mert nem vagyok kíváncsi a véleményedre, ilyen alapon mindenkit el lehetne küldeni a "fenébe" az érdekelt dolgait nézze meg a Google-ban!

Ezt a portált meg nem kell működtetni.

2010. szept. 1. 15:40
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem kérdés amit te írtál ki, hanem KÉRÉS, amit egyébként tilt a szabályzat. Mikor adod már fel végre? :) Vedd észre, hogy nekem van igazam :)
2010. szept. 1. 16:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Minden KÉRÉS kérdés is, hacsaknem parancsoló /felszólító/ módon kér! Viszont nem minden kérdés=kéréssel.
2010. szept. 1. 17:10
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Okoskodással nem mész semmire, még mindig nem fordították le a szövegedet :)

Igaz, hogy már kérdeztem, de akkor nem válaszoltál: mire kell neked ez a szöveg?

2010. szept. 1. 18:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Ne társalkodjunk! Ez nem az a hely!!!
2010. szept. 1. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Néhány napja még otthagytam ezt a pénzügyi szakszöveget, de bejelöltem, hogy kapjak e-mailt a bejövő válaszokról, hadd tanuljak én is valamit, de mostmár annyira megsajnáltalak, hogy válasz helyett csak kötözködést kapsz, hogy vettem a fáradságot meg egy mobimouse-t, és mégiscsak lefordítom neked legjobb angol, de legrosszabb banki szaktudásom szerint.

Márc. 30-án valóban volt 300 dollár tartozásom, ápr. 5-én elküldtem egy 300 dollárról szóló csekket a boltnak. Amikor ez a kifizetés nem jelent meg a számlámon, felhívtam a hitelirodát, egy fiatalemberrel beszéltem, aki miután megállapította a fizetés tényét, biztosított arról, hogy a jóváírás meg fog jelenni a május 30-i számlán.

2010. szept. 2. 22:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi.
2010. szept. 3. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!