Lefordítaná nekem valaki ezt az Angol szöveget magyarra? (Bővebben lent)
Március 30-ától valójában április 5-én egy 300 dolláros kinnlevőséget viseltem, postáztam egy csekket a boltba a 300 dolláros összegben. Amikor ez a fizetés képtelen volt, hogy hitelként megjelenjen az áprilisomon, 30-a csipkelődik, egy fiatal nővel telefonáltam a hitelirodának és küllőnek ki, megtelepülő a fizetés egy rekordja, biztosított engem az a hitel megjelenne a májuson 30 th számla.
Ha nem írod oda, hogy webfordító, akkor is tudtuk volna:)
Bocsi de nem tudok amúgy nagyon segíteni.
Észveszejtően sokat spóroltam /volna/....
Egy tolmácsnak ez a 4 sor, 1 perc-es munka. Akkor az 1 órai tolmácsdíj 1/60-szorosát vedd, és ha jól számoltál volna, ami alig több mint 100 Ft... Nem örjöngenél ha előre gondolkoznál!
Jaa, már értem. Szóval azért nem akarod elvinni, mert szegényke visszautasítja: Ne, vidd innen, én ezzel nem fogok dolgozni!
Na ne viccelj már! És nem én őrjöngök, hanem te próbálod magad kibeszélni. Ez itt a NYELVTANULÁS kategória, nem pedig online ingyen fordító közösség! Akkor írj ki ide kérdést, ha a nyelvtanulással kapcsolatban szeretnél kérdezni valamit. Viszont végig lehet nézni a kérdéseket, minden 3. kérdés olyan, mint a tiéd. Kitesztek egy kisebb-nagyobb szöveget, aztán várjátok, hogy lesz-e olyan balek, aki még le is fordítja nektek. Ezt most nem csak Neked írom, hanem az összes hozzád hasonlónak.
Nem vagyok tolmács :) És hidd el, kicsit sem vagyok rászorulva a te pénzedre :) (Egyébként csak így megjegyzem, hogy a tolmácsok általában nem órabérre dolgoznak, hanem karakterenként kérnek el egy bizonyos összeget. Úgyhogy nagyot tévedsz, hogy a te szöveged fordítását 100-150 Ft-ért megcsinálná neked bárki is :))
Szerinted ha csak az én szememet bántaná, akkor az első miért tett be webfordításos szöveget? Hmm? :)
Egyébként szabad megkérdeznem, hogy mire kell neked ez a szöveg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!