Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Lefordítaná nekem valaki ezt...

Lefordítaná nekem valaki ezt az Angol szöveget magyarra? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
As of March 30th, I did, in fact, have an outstanding balance of 300 $ On April 5th, I mailed a check to the store in the amount of 300 $. When this payment failed to appear as a credit on my April 30th bill, I telephoned the credit office and spoke with a young woman who, after locating a record of the payment, assured me that the credit would appear on the May 30 th bill.
2010. aug. 30. 13:51
1 2
 1/18 anonim válasza:
0%

Március 30-ától valójában április 5-én egy 300 dolláros kinnlevőséget viseltem, postáztam egy csekket a boltba a 300 dolláros összegben. Amikor ez a fizetés képtelen volt, hogy hitelként megjelenjen az áprilisomon, 30-a csipkelődik, egy fiatal nővel telefonáltam a hitelirodának és küllőnek ki, megtelepülő a fizetés egy rekordja, biztosított engem az a hitel megjelenne a májuson 30 th számla.

[link]

2010. aug. 30. 13:58
 2/18 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem írod oda, hogy webfordító, akkor is tudtuk volna:)

Bocsi de nem tudok amúgy nagyon segíteni.

2010. aug. 30. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
mikor unjátok már meg a webfordítót? alig van értelme a szövegeknek, teljesen hülyén fordít.....
2010. aug. 30. 15:23
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó! Ha csak nagyjából meg szeretné érteni a szöveget, akkor arra bőven elég a webfordító is. Ha ő pontos fordítást akar, akkor vigye el egy tolmácshoz! Ne itt akarjon spórolni a fordítással! Erről ennyit.
2010. aug. 30. 18:54
 5/18 A kérdező kommentje:

Észveszejtően sokat spóroltam /volna/....

Egy tolmácsnak ez a 4 sor, 1 perc-es munka. Akkor az 1 órai tolmácsdíj 1/60-szorosát vedd, és ha jól számoltál volna, ami alig több mint 100 Ft... Nem örjöngenél ha előre gondolkoznál!

2010. aug. 30. 19:44
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira olcsó, miért nem vitted el hozzá? :)
2010. aug. 30. 21:09
 7/18 A kérdező kommentje:
Hát pont azért, mert egy tolmács nincs rászorulva 150.- Ft-ra!
2010. aug. 31. 06:51
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Jaa, már értem. Szóval azért nem akarod elvinni, mert szegényke visszautasítja: Ne, vidd innen, én ezzel nem fogok dolgozni!

Na ne viccelj már! És nem én őrjöngök, hanem te próbálod magad kibeszélni. Ez itt a NYELVTANULÁS kategória, nem pedig online ingyen fordító közösség! Akkor írj ki ide kérdést, ha a nyelvtanulással kapcsolatban szeretnél kérdezni valamit. Viszont végig lehet nézni a kérdéseket, minden 3. kérdés olyan, mint a tiéd. Kitesztek egy kisebb-nagyobb szöveget, aztán várjátok, hogy lesz-e olyan balek, aki még le is fordítja nektek. Ezt most nem csak Neked írom, hanem az összes hozzád hasonlónak.

2010. aug. 31. 10:28
 9/18 A kérdező kommentje:
A válaszadás önkéntes, ha valaki akar akkor válaszol, ha nem, akkor nem. Senki nem kötelez rá senkit, hogy "ingyen" 1-2 mondatot lefordítson! Csak a Te! szemedet bántja, meg lehet a lelkedet, hogy nem Te kerestél vele 150-200 Ft-ot! Biztos nagyon szegény lehetsz...
2010. aug. 31. 11:25
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok tolmács :) És hidd el, kicsit sem vagyok rászorulva a te pénzedre :) (Egyébként csak így megjegyzem, hogy a tolmácsok általában nem órabérre dolgoznak, hanem karakterenként kérnek el egy bizonyos összeget. Úgyhogy nagyot tévedsz, hogy a te szöveged fordítását 100-150 Ft-ért megcsinálná neked bárki is :))

Szerinted ha csak az én szememet bántaná, akkor az első miért tett be webfordításos szöveget? Hmm? :)

Egyébként szabad megkérdeznem, hogy mire kell neked ez a szöveg?

2010. aug. 31. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!