Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Örülök az idei nyelvvizsga...

Örülök az idei nyelvvizsga amnesztiának, mert így legalább nem "egyedül" fogom hallgatni, hogy: "Bezzeg tavaly odaadták..." ? :D

Figyelt kérdés
Szerintem tuti, hogy ebben az évben is meglépik ezt.
2021. jún. 23. 00:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
77%
utolsó, te jövőre vagy idén végzel? igen,nekem is csak röhögött az évfolyamtársam, hogy van B2-je, de meg se tud szólalni
2021. jún. 23. 23:19
 12/70 anonim ***** válasza:
84%
Januárban végeztem, már csak a kettő C1 kell.
2021. jún. 23. 23:28
 13/70 anonim ***** válasza:
25%

Szégyelld magad, ennyi örömöd legyen egész életedbe.

2021. jún. 23. 23:57
 14/70 anonim ***** válasza:
87%
Van amnesztia, ma jelentették be. Örülhetsz :)
2021. jún. 24. 11:00
 15/70 A kérdező kommentje:

Ennyi rosszindulatú embert én még életemben nem olvastam. :D

Dögöljön meg a szomszéd tehene is, ugye? Ti biztos magyarok vagytok, a 13ason egyértelműen látszik. :D

12es,akkor már csak 1 db C1 kell! ;)

Örülök az amnesztiának, a nyelvvizsga papír úgyis felesleges. Nem a papír mutatja meg, hogy ki milyen szinten tud beszélni nyelveken. A magyar nyelvoktatás és oktatási rendszer amúgy is szánalmas, először azt kellene rendbe tenni, utána elvárni dolgokat.

Higgyétek el a Daily Routinet hiába tudja valaki hibátlanul a vizsgán mert épp azt húzta, attól még az kevés. Sőt, nagyon sok ember van akinek nem Covid "nyelvvizsgája" van, mégis csak makog x hónappal/évvel a vizsga után ha nem használja a nyelvet. De elmondhatja, hogy van nyelvvizsgája...amivel legfeljebb kitörölheti majd a wc-n. :D

Ezen kár egymásnak esni. Aki nem ebben a 2 évben végzett annak savanyú a szőlő, de ki tehet róla, hogy pont ekkor volt a Covid? Talán mondják vissza a becsületes/rendes tanulók mert majd ők úgyis megcsinálják? Ha bolondok lennének. Ellenkező esetben ti is simán elfogadnátok! Ugye-ugye?

Na szép napot mindenkinek és gratulálok az idén végzetteknek! Sok sikert a munka világában! :)

2021. jún. 24. 13:29
 16/70 anonim ***** válasza:
54%

#13 nem kell, mindkettő alól mentességet kapok.

Így megkapom a diplomám, aztán megyek külföldre, ott meg úgyis a tényleges nyelvtudásomra lesznek kíváncsiak, az meg megvan.

2021. jún. 24. 13:42
 17/70 anonim ***** válasza:
29%
Miért rosszindulatú az, aki nem szeretné azt, ha olyan emberek kapnának diplomát, akik még egy szaros középfokú nyelvvizsgára is képtelenek?
2021. jún. 24. 13:55
 18/70 anonim ***** válasza:
67%
Miért rosszindulatú az, aki nem adna diplomát azoknak, akik nem teljesítették a követelményeket?
2021. jún. 24. 14:03
 19/70 anonim ***** válasza:
79%
Nem egy papír fogja eldönteni hogy ki tud egy nyelvet vagy sem, hanem hogy tudja-e használni ténylegesen. Nyelvvizsga nélkül beszélek angolul és alap/középfokon németül. Tavaly én is az amnesztia miatt kaptam diplomát, el is helyezkedtem a szakmámban. A nyelvtudásommal kapcsolatban pedig nem a papír érdekelte a céget, hanem hogy mit tudok produkálni. Akkor nost mi a helyzet kedves okoskodók? "Jogosan" lettem diplomás és találtam munkát, vagy mert " megkülönböztetett covid" diplomám van? Eszméletlenül ostoba néhány ember.
2021. jún. 24. 14:25
 20/70 A kérdező kommentje:

19es, köszönöm! Úgy látszik van itt olyan aki érti miről beszélek.

17es, "Miért rosszindulatú az, aki nem szeretné azt, ha olyan emberek kapnának diplomát, akik még egy szaros középfokú nyelvvizsgára is képtelenek?"

Talán te leszel a munkaadójuk? Vagy attól, hogy nekik meglesz, neked kevesebb lesz, vagy több? Miért is nem mindegy ez neked? Ha te papírral vagy anélkül is perfekt vagy nyelvekből és jó munkát kaptál általa, akkor mit zavar, hogy megkapták most is azt a "szaros középfokú nyelvvizsgát"?

Gondolom miért zavar: biztos te jövőre végzel és kiestél így a kosárból.

2021. jún. 24. 14:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!