Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matek érettségi milyen volt?

Matek érettségi milyen volt?

Figyelt kérdés
Elsőre könnyűnek tűnt a második rész de amikor megláttam a megoldásokat... Mennyi egyenletrendszer.. Az első rész is borzalmas volt. Az érettséginek nem egyforma nehézségűnek kéne lennie minden évben? A magyar is... Tavaly tavalyelőtt nem ilyen volt... De jó is volt azoknak akik 10 éve érettségiztek.
2015. máj. 5. 15:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"A matematika érettségi tipikusan az, ahol szinte semmit sem kell tudni, csak k*rvára kell érteni az egészet."

Na végre.

2015. máj. 5. 18:04
 12/17 anonim ***** válasza:
60%

"De jó is volt azoknak akik 10 éve érettségiztek."

SOHA NE A KIFOGÁST, MINDIG A MEGOLDÁST KERESD!

2015. máj. 5. 18:14
 13/17 anonim válasza:
36%

"SOHA NE A KIFOGÁST, MINDIG A MEGOLDÁST KERESD!"

Én a helyedben a Caps Lockot keresném meg először, és megnyomnám.

2015. máj. 5. 18:41
 14/17 anonim válasza:
Én mindig hülye voltam matekból heti 2-3szor matek tanár utóbbi 1 hónapba heti 4szer másfél-2 órára eddifiek mindenféle októberi februári májusi ment min.2esre de inkább 3 masra. Mostmeg gyere szóbeli,azt se tudtam mi van.Mindenkinek más megy jobban. Csak én a rengeteg energiát és pénzt is beleöltem a valószinű kb. 15 pontért. Ez ilyen....
2015. máj. 6. 14:52
 15/17 anonim ***** válasza:
48%
4 évet kellett volna rászánni, nem egy hónapot. :)
2015. máj. 6. 17:03
 16/17 anonim válasza:
Ha elolvastad volna,akkor látnád,hogy nem egy hónapot jártam hanem úgy amúgyis. Ha meg nem volt rá lehetőség akkor matek korep suliba. 2x voltam vizsgálaton ahol megállapították,hogy nincs semmi bajom csak a logikai feladatomkal van problémám.Világ életembe 2-3 között voltam...amúgy a tanárunk süket is vak is csúnyán szólva ráadásul elvileg programozó eddig semmit nem magyarázott el.Ha kérdeztél valamit...kiakadt,hogy a világ hülyéje vagy... ^^
2015. máj. 6. 20:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Talán négyes meglesz. Ha meglesz, akkor is épphogy...

És én még elhittem, hogy jó matekos vagyok.

Sőt, jelentkeztem gazdasági szakra, mert jaj a matekot mennyire bírom...

FUCK IT ALL, a matek nem bír engem.

De legalább a magyar meg a töri 85-90 körüliek lesznek. Holnapi emelt angol is gyerekjáték lesz.

2015. máj. 6. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!