Matek érettségi milyen volt?
Figyelt kérdés
Elsőre könnyűnek tűnt a második rész de amikor megláttam a megoldásokat... Mennyi egyenletrendszer.. Az első rész is borzalmas volt. Az érettséginek nem egyforma nehézségűnek kéne lennie minden évben? A magyar is... Tavaly tavalyelőtt nem ilyen volt... De jó is volt azoknak akik 10 éve érettségiztek.2015. máj. 5. 15:52
11/17 anonim válasza:
"A matematika érettségi tipikusan az, ahol szinte semmit sem kell tudni, csak k*rvára kell érteni az egészet."
Na végre.
12/17 anonim válasza:
"De jó is volt azoknak akik 10 éve érettségiztek."
SOHA NE A KIFOGÁST, MINDIG A MEGOLDÁST KERESD!
13/17 anonim válasza:
"SOHA NE A KIFOGÁST, MINDIG A MEGOLDÁST KERESD!"
Én a helyedben a Caps Lockot keresném meg először, és megnyomnám.
14/17 anonim válasza:
Én mindig hülye voltam matekból heti 2-3szor matek tanár utóbbi 1 hónapba heti 4szer másfél-2 órára eddifiek mindenféle októberi februári májusi ment min.2esre de inkább 3 masra. Mostmeg gyere szóbeli,azt se tudtam mi van.Mindenkinek más megy jobban. Csak én a rengeteg energiát és pénzt is beleöltem a valószinű kb. 15 pontért. Ez ilyen....
15/17 anonim válasza:
4 évet kellett volna rászánni, nem egy hónapot. :)
16/17 anonim válasza:
Ha elolvastad volna,akkor látnád,hogy nem egy hónapot jártam hanem úgy amúgyis. Ha meg nem volt rá lehetőség akkor matek korep suliba. 2x voltam vizsgálaton ahol megállapították,hogy nincs semmi bajom csak a logikai feladatomkal van problémám.Világ életembe 2-3 között voltam...amúgy a tanárunk süket is vak is csúnyán szólva ráadásul elvileg programozó eddig semmit nem magyarázott el.Ha kérdeztél valamit...kiakadt,hogy a világ hülyéje vagy... ^^
17/17 anonim válasza:
Talán négyes meglesz. Ha meglesz, akkor is épphogy...
És én még elhittem, hogy jó matekos vagyok.
Sőt, jelentkeztem gazdasági szakra, mert jaj a matekot mennyire bírom...
FUCK IT ALL, a matek nem bír engem.
De legalább a magyar meg a töri 85-90 körüliek lesznek. Holnapi emelt angol is gyerekjáték lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!