Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matek érettségi milyen volt?

Matek érettségi milyen volt?

Figyelt kérdés
Elsőre könnyűnek tűnt a második rész de amikor megláttam a megoldásokat... Mennyi egyenletrendszer.. Az első rész is borzalmas volt. Az érettséginek nem egyforma nehézségűnek kéne lennie minden évben? A magyar is... Tavaly tavalyelőtt nem ilyen volt... De jó is volt azoknak akik 10 éve érettségiztek.
2015. máj. 5. 15:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
igazából az nem is baj ha nehéz, szerintem kb ilyennek kéne lennie egy 18-19éves ember számára, de az idegesített hogy tényleg szó nélkül újítottak, vagyis a magyart meghosszabították, de nem kaptunk több időt. Matekba pedig új típusokat vezettek be szó nélkül. Aki eddig az előző évi feladatokból gyakorolt, jól benézte. eddig mind a kettő kb 70-75% nekem, te hogy vagy vele?
2015. máj. 5. 15:55
 2/17 anonim ***** válasza:

először én is azt hittem milyen könnyű volt és milyen jól sikerült

aztán megnéztem a megoldókulcsot...

bár van amit csak én néztem el és azért csináltam hülyeséget

nem volt olyan nagyon nehéz se, csak pár feladat

de az elmúlt pár évinél szerintem nehezebb volt

2015. máj. 5. 15:57
 3/17 anonim ***** válasza:
23%
Semmi újítás nem volt. Ilyennek kell lennie egy érettséginek.
2015. máj. 5. 15:57
 4/17 anonim ***** válasza:
21%
Nyugodtan lepontozhatja a sok taknyos 17 éves, ettől független nem változik a tény.
2015. máj. 5. 16:13
 5/17 anonim ***** válasza:
61%
Én felpontoztalak, igazából tényleg nem volt, aki szerint igen az árulja el hogy szerinte micsoda.
2015. máj. 5. 16:20
 6/17 piriiiii ***** válasza:

Rettentően sikerült. Számomra már első ránézésre sem tűnt könnyűnek... Reménykedem, hogy meglesz a kettes.

A magyar viszont jól sikerült szerintem.

2015. máj. 5. 16:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem volt benne olyan, ami a követelményrendszerben ne szerepelt volna, attól függetlenül nekem borzalmasan sikerült. :/
2015. máj. 5. 16:41
 8/17 anonim válasza:
52%
Szánalmas az egész. Ég és föld a mostani a tavalyihoz képest nehézség tekintetében a különbség. És igen, akik 10 éve érettségiztek matekból középszinten 80%-ra minimum, azok most vért izzadnának a jelenlegi feladatsoron. Ez egy igazságtalan rendszer, mert a régen megszerzett jó eredményért ugyanannyit kellett tudni, mint a mostani elégségeshez. És kinek van nagyobb esélye bekerülni a felsőoktatásba? Annak, aki 10 éve érettségizett!
2015. máj. 5. 17:15
 9/17 anonim ***** válasza:
78%

Személyes véleményem, lelehet pontozni.

Én ma írtam emelt szinten, hazajöttem és megoldottam a középszintűt is... egyszerű.

Aki tudja annak egyszerű. Nyugodjon meg mindenki érettségi nélkül is lehet teljes életet élni. A két szép szeméért még senki nem kapott érettségit. Az meg, hogy 10 éve érettségiztek... hát istenem. Tudni kell. Illetve érteni. A matematika érettségi tipikusan az, ahol szinte semmit sem kell tudni, csak k*rvára kell érteni az egészet. Sajnálom egyébként, hogy nem sikerült. Ez nagyrészt a magyar oktatási rendszer hibája, mert a fiatalokat megtanítja arra, hogy hogyan magolja be az xy verset, tétel sort stb, de gondolkodni nem tanít meg és ez itt a probléma. Én értettem, tudtam, jó volt, nem volt nehéz én azt gondolom az emelt sem és a közép sem. Ez ilyen...nekem viszont szerintem 2-es lesz a irodalom meg a történelem is... Mindenki máshoz ért. Remélem, hogy legalább a kettes meglesz és más tantárgyban nagyobb sikerélményeket lesz és megtaláljátok számításotokat! Egy kalappal, a "játszma" még nem ért véget! :)

2015. máj. 5. 18:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Sz.r... de kàr h nem 1 èvvel ezelőtt èrettsègiztem
2015. máj. 5. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!