Töri írásbelire mit ajánlotok?
Nem szégyenlem, nem az erősségem, sosem érdekelt.
Mit ajánlotok így egy nappal előtte, amivel legalább szóbelizni elmehetek és magolásra hagyatkozva talán összeszedem a kettest?
Előre is köszi!
De a legtöbb kérdés műveltség alapú.
Előző voltam.
Nézegetem az atlaszokat, szerintem mindkettőt elviszem, bár nagy eltérések nincsenek, szinte ugyanazok.
Azt a fejembe véstem, hogy az esszét (ha tudom) tér- és időbeli elhelyezéssel kezdem. Ha használható a forrás, talán tudok is írni pár sort, csak nehogy az legyen hogy kapok egy képet, rajta egy babafejjel és írjak a az ipari forradalomról.
Forrásokra hagyatkozom, azért nem buktam meg egyszer sem, mert azokkal tudtam a dogában is írni legalább egy kettest.
Csinálgattam előző évi érettségiket, első részben általában összejött annyi pont , hogy mehessek szóbelizni, de az idei érettségiből kiindulva nem tudom hogy képes leszek-e teljesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!