Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az idei középszintű matek és...

Az idei középszintű matek és magyar érettségit ti is nehéznek tartjátok?

Figyelt kérdés

2015. máj. 5. 11:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem csak neked nehéz :D
2015. máj. 5. 11:49
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
a magyar picit nehéz volt, a matek meg egy vicc, nagyon könnyű volt. xd
2015. máj. 5. 11:49
 3/15 anonim ***** válasza:
Magyarban a szövegértés nehéz, matekban meg szerintem az első rész tök könnyű volt, második rész meg eléggé nehéz.
2015. máj. 5. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:
Magyarból a szövegértésre kellett volna még idő, nálunk senki nem tudta befejezni. A matek szerintem is nehéz volt, éppenhogy meglesz a 25 pont :D
2015. máj. 5. 11:58
 5/15 anonim ***** válasza:
92%

Matek első része könnyű, másodikon én elvéreztem, nekem túl magas volt...

Magyar könnyű volt, csak a szövegértés túl hosszú az időkerethez képest.

2015. máj. 5. 11:59
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Ráadásul szerintem elég igazságtalan, hogy pl. tavaly mindkettő sokkal könnyebb volt.
2015. máj. 5. 12:00
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
Nincs olyan érettségi időszak, hogy ne "Az idei érettségi sokkal nehezebb volt, mint az ezelőttiek" dolgot olvassam minden májusban. Annyi az egész, hogy mikor ti otthon megoldjátok az érettségi, nyugodtan, előttetek a megoldással, akkor minden sokkal könnyebbnek tűnik mint stresszhelyzetben. "A szomszéd vizsgája mindig könnyebb, akkor is ha cserélünk"
2015. máj. 5. 12:13
 8/15 anonim ***** válasza:
16%
Mindkettő tök átlagos nehézségű volt. Nem tudom mit veri magát itt az összes gimis.
2015. máj. 5. 12:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem értem minden kérdésnél itt miért veri magát egy két ember...vicc! Normális válaszadóknak köszi!
2015. máj. 5. 14:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok rá büszke, de az elmúlt 4 évben kb csak melegedni jártam be a suliba. Vitathatatlan hogy az elmúlt pár évihez képest nehezebb volt, de azért megoldható nekem eddig mindkettő kb 75%. Sok sikert a továbbiakban és kitartást!
2015. máj. 5. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!