Nagyon naiv dolog azt gondolni, hogy ha sokat tanulok, el tudom végezni a pécsi ált. Orvosit?
Figyelt kérdés
Felvettek a pécsi általános orvosira. Szerintetek ha nem vagyok buta és sokat fogok tanulni rendszeresen, akkor el tudom végezni? Pestről hallottam sztorikat ORVOSTANHALLGATÓKTÓL, hogy hogy szórják ki vizsgáról az embereke, hiába tanult. Pl. egy lányt úgy rúgott ki a prof anatomia vizsgáról, hogy vizsga előtt azért nem ártott volna az anatómia könyvet elolvasni, közben meg a csaj anatómiaversenyeket nyert.2013. júl. 27. 21:37
21/21 anonim válasza:
Ez a "sok hülye elvégezte már" nemcsak a POTE-ra igaz, hanem a SOTE-ra is, nyugi (meg a többire is). Példának okáért egy-két éve ott volt a SOTE-n Summa Cum Laude végzett doktornő, aki megölt egy beteget, mert nem tudta értelmezni a vércukormérőt. Lehet, hogy tanult, de hogy életképtelen, az tuti. Ezt az emberséges dolgot sose értettem. Mi az, hogy "a vidéki orvosisoknak könnyű, ott emberségesebbek". Ilyenkor mit gondoltok amúgy? Hogy ami nem Pest és nem SOTE, ott elmond a hallgató anatómiából ezt-azt és átrugdalják? Max közvetlenebbek az emberek, de vizsgán ugyanúgy szívatnak. A hallgatók nagy része itt is kibukik, ne aggódjatok, drága SOTE-sok. Hiába alacsonyabb a ponthatár, aki nem orvosira való, az innen is kibukik. Tudok olyat, aki nem bírta a SOTE-t, átjött Pécsre, hogy majd ezt kirázza a kisujjából. Hát innen is kibukott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!