Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nagyon naiv dolog azt gondolni...

Nagyon naiv dolog azt gondolni, hogy ha sokat tanulok, el tudom végezni a pécsi ált. Orvosit?

Figyelt kérdés
Felvettek a pécsi általános orvosira. Szerintetek ha nem vagyok buta és sokat fogok tanulni rendszeresen, akkor el tudom végezni? Pestről hallottam sztorikat ORVOSTANHALLGATÓKTÓL, hogy hogy szórják ki vizsgáról az embereke, hiába tanult. Pl. egy lányt úgy rúgott ki a prof anatomia vizsgáról, hogy vizsga előtt azért nem ártott volna az anatómia könyvet elolvasni, közben meg a csaj anatómiaversenyeket nyert.

2013. júl. 27. 21:37
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek vidéken "emberségesebbek"?
2013. júl. 27. 21:38
 2/21 A kérdező kommentje:

Visszaolvastam a kérdést, bocs, hogy tele van helyesírási hibákkal.

*embereket

*tanultak

*anatómia

2013. júl. 27. 21:40
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak az orvosira igaz, szerintem minden szakon van ilyen. Nálam is elég sokszor van olyan, hogy marha sokat tanulok 1-1 ZH-ra, de egyszerűen az eredményen nem úgy mutatkozik meg, ahogy én akarom. Más meg alig tanul és jóra megírja mert szerencséje volt. Ez ilyen...
2013. júl. 27. 21:44
 4/21 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudom hova valósi vagy.

Ne az ilyen "rámhírekre" nem kéne odafigyelni.

Meg te nem is Pestre jelentkeztél, vagy nem oda kerültél be, akkor minek ezzel foglalkozni. Felesleges!

bejársz az órákra, vizsgákra felkészülsz, a tőled telhető legjobb tudást fogod nyújtani és ennyi.

Többet nem tudsz csinálni

2013. júl. 27. 21:46
 5/21 anonim ***** válasza:
92%

Persze, vannak szívatások. Nekem az orvosi kémiával volt olyan sztorim, hogy nagyon sokat tanultam rá 4-ből 3 tételt tökéletesen tudtam, és a 4. tételből egy képletet nem tudtam. A vége az lett, hogy a tanár kijelentette, hogy nem vagyok ÁOK-ra való, és adott egy kegyelemkettest. Nagyon megalázott, még sírtam is utána. De aztán összeszedtem magam.

A vizsga más, mint az érettségi. Ha elrontasz egy vizsgát/megbuksz, akkor utána felveheted mg egyszer a vizsgát, és megpróbálhatod. És ha tényleg tanultál, akkor utána jobban fog sikerülni.

Akkor van baj, ha valaki egyáltalán nem tudja az anyagot, és úgy veszi fel az újabb és újabb UV-ket (utóvizsga), mert ha nicns szerencséje, akkor sorra húzzák meg.

De lényeg a lényeg, ha tanulsz, akkor nem lesz baj! :)

(SOTE-s hallgató vagyok)

2013. júl. 27. 21:46
 6/21 anonim ***** válasza:
56%

Én sem mennék a SOTE-ra egyébként.

Borzasztó, hogy ott némelyek hogy el vannak szállva maguktól. És elvárják, hogy "alázatos" légy.

Ha nem tetszik a fizimiskád, a vizsgáztató tényleg

szórakozik veled. Persze nem mindenki olyan. A profokat én sem kedveltem általában. Csak sajnos orvosin sok van belőlük

2013. júl. 27. 21:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kicsit megnyugtattatok. :)
2013. júl. 27. 21:53
 8/21 anonim ***** válasza:
24%

En PTE-ETK-s vagyok es az anat, elettan vizsga, ugyanaz nekunk, mint az AOKosoknak. (senki nem erti miert, mivel nekunk nics ra akkora szuksegunk, de igy van sajnos)

Az anat meg elmegy, de az elettan gyilkos. Nalunk elsore mindenki bukott, harmadikra mar csak paran. Szoval nyugi, meglehet csinalni, csak SOKAT kell tanulni. Nem az a naiv gondolat, hogy, ha sokat tanulsz, megtudod-e csinalni, higy erre a valasz egyertelmu IGEN. A baj ott van, hogy gimi utan ez a mennyiseg, elsore elkepzelhetetlenul sok lesz! Erre keszulj fel, tudatositsd, es a nyari fogadalmat oszig ne felejtsd el. Tanulj es sikerulni fog, csak legfeljebb nem mindig elsore.

2013. júl. 27. 21:55
 9/21 anonim ***** válasza:
25%
*hisz
2013. júl. 27. 21:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez érdekes, mert nälunk az,ETK-s és AOK- anat meg élettan között ég és föld a különbsèg (SOTE)
2013. júl. 27. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!