Nagyon naiv dolog azt gondolni, hogy ha sokat tanulok, el tudom végezni a pécsi ált. Orvosit?
Visszaolvastam a kérdést, bocs, hogy tele van helyesírási hibákkal.
*embereket
*tanultak
*anatómia
Nem tudom hova valósi vagy.
Ne az ilyen "rámhírekre" nem kéne odafigyelni.
Meg te nem is Pestre jelentkeztél, vagy nem oda kerültél be, akkor minek ezzel foglalkozni. Felesleges!
bejársz az órákra, vizsgákra felkészülsz, a tőled telhető legjobb tudást fogod nyújtani és ennyi.
Többet nem tudsz csinálni
Persze, vannak szívatások. Nekem az orvosi kémiával volt olyan sztorim, hogy nagyon sokat tanultam rá 4-ből 3 tételt tökéletesen tudtam, és a 4. tételből egy képletet nem tudtam. A vége az lett, hogy a tanár kijelentette, hogy nem vagyok ÁOK-ra való, és adott egy kegyelemkettest. Nagyon megalázott, még sírtam is utána. De aztán összeszedtem magam.
A vizsga más, mint az érettségi. Ha elrontasz egy vizsgát/megbuksz, akkor utána felveheted mg egyszer a vizsgát, és megpróbálhatod. És ha tényleg tanultál, akkor utána jobban fog sikerülni.
Akkor van baj, ha valaki egyáltalán nem tudja az anyagot, és úgy veszi fel az újabb és újabb UV-ket (utóvizsga), mert ha nicns szerencséje, akkor sorra húzzák meg.
De lényeg a lényeg, ha tanulsz, akkor nem lesz baj! :)
(SOTE-s hallgató vagyok)
Én sem mennék a SOTE-ra egyébként.
Borzasztó, hogy ott némelyek hogy el vannak szállva maguktól. És elvárják, hogy "alázatos" légy.
Ha nem tetszik a fizimiskád, a vizsgáztató tényleg
szórakozik veled. Persze nem mindenki olyan. A profokat én sem kedveltem általában. Csak sajnos orvosin sok van belőlük
En PTE-ETK-s vagyok es az anat, elettan vizsga, ugyanaz nekunk, mint az AOKosoknak. (senki nem erti miert, mivel nekunk nics ra akkora szuksegunk, de igy van sajnos)
Az anat meg elmegy, de az elettan gyilkos. Nalunk elsore mindenki bukott, harmadikra mar csak paran. Szoval nyugi, meglehet csinalni, csak SOKAT kell tanulni. Nem az a naiv gondolat, hogy, ha sokat tanulsz, megtudod-e csinalni, higy erre a valasz egyertelmu IGEN. A baj ott van, hogy gimi utan ez a mennyiseg, elsore elkepzelhetetlenul sok lesz! Erre keszulj fel, tudatositsd, es a nyari fogadalmat oszig ne felejtsd el. Tanulj es sikerulni fog, csak legfeljebb nem mindig elsore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!