Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aljas dolog flörtölni és másra gondolni házasságban?
5 éve vagyunk együtt a párommal,2 éve vagyunk házasok.Nagyon jó ember és bármit megtenne értem,de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon,sokat veszekszünk.Szeretem és nem tudom elképzelni az életem nélküle,de sajnos nem vagyok boldog és szerelmes sem.Nem is kívánom,pár havonta egyszer-kétszer vagyunk együtt,pedig nagyon jó pasi,én magam sem értem.
Van valaki,aki érdeklődik irántam,dícsérget és látom rajta,hogy mennyire tetszem neki.Nem ő az egyetlen,akinek "bejövök",de eddig senkire nem gondoltam,ő az egyetlen.Lelkiismeretfurdalásom van,hogy én ezt élvezem és hogy rá gondolok.Soha nem csaltam meg a páromat és nem is akarom,de nem tudom mit kéne tennem.
De akkor minek vagy még vele együtt?? Ajj -_-"
Beszéljétek meg hogy ez nem mehet így tovább. Nem egyből mással kell elkezdeni flörtölgetni. Azt lehet a válás után is te idióta.
Se boldog se szerelmes. És megse akarod elhagyni? Sok a pénze igaz? Könnyebb az élet egy végtelenül rendes palival aki a tenyerén hordoz te meg kihasználod. Gratulálok.
Különben meg állj elé, valld be, hogy neked ez nem oké, válj el és kész. Úgyis meg fogod csalni. Csak azt nem értem egyáltalán miért mentél hozzá?!-.-
Támadó Kobold!!!
Nincs pénze,nekem van,ha elválunk,akkor munkája sem lesz.Ha engem elveszít,akkor semmije se lesz.Rossz családja van,senkire nem számíthat rajtam és az én családomon kívűl.Tudja mit érzek és folyamatosan újra megpróbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat,de nem sok sikerrel.Nem kell rögtön ítélkezni.Sajnálom őt,nagyon.
Ha nem vagy boldog, akkor válj el. Akkor azt csinálsz amit akarsz. Nem tudom hány éves vagy, de te se leszel fiatalabb...
Én 2 éve vagyok a párommal, nagyon szeretem, szerelmes vagyok belé. Néha átfut egy percre az agyamon, milyen lenne mással lenni. De általában olyat képzelek el, aki nem is ismerek.. Ez normális, bár rosszul eshet a másik félnek, ha említésre kerül. Ettől még ugyanúgy szeretem, és hiába lenne olyan pasi, akiért oda vagyok, egy ujjal se érnék hozzá. Semmiért nem cserélném le a páromat :)
En nem lattam semmi olyat a hazassagi szerzodesben, hogy az "elvaras lenne, hogy eletem vegeig szerelmes leszek a partnerembe." Miert tamasztasz irrealis elvarasokat a kapcsolatoddal szemben?
Elotte esetleg olvasd el itt valaki kerdeset es tudd, hogy a tuzzel jatszol!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
amit leírtál, ennek itt van vége,
a szerelem az egy dolog, mert az elmúlik, de ha szex ennyi van, így alapjában véve vannak gondok, ez már csal megszokás, sőt Te ragaszkodsz hozzá, azt sem hiszem neki ennyi szex elég, de ez az én véleményem,
beszélgessetek el, aztán mindenki menjen a megfelelő irányba N
Nagyon szereted, nem tudod elképzelni az életed nélküle, DE nem vagy szerelmes, és nem vagy boldog sem.
Az önmagadban tomboló ellentmondásokat kéne előbb helyre raknod. Volt idő amikor szerelmes voltál?
25 évesen nem gond, ha szerelemre vágysz.
Ha voltál valaha szerelmes a férjedbe, talán felébreszthetnéd magadban ezt az érzést.
Ha úgyérzed ez reménytelen, akkor tisztességesebb lenne, ha elválnátok. Barátok maradhattok, barátként támogathatod.
Nem értem, miért vesztené el a munkáját veled együtt? Te vagy a munkaadója? Barátnak nem adhatsz munkát??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!