Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aljas dolog flörtölni és másra gondolni házasságban?
5 éve vagyunk együtt a párommal,2 éve vagyunk házasok.Nagyon jó ember és bármit megtenne értem,de nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon,sokat veszekszünk.Szeretem és nem tudom elképzelni az életem nélküle,de sajnos nem vagyok boldog és szerelmes sem.Nem is kívánom,pár havonta egyszer-kétszer vagyunk együtt,pedig nagyon jó pasi,én magam sem értem.
Van valaki,aki érdeklődik irántam,dícsérget és látom rajta,hogy mennyire tetszem neki.Nem ő az egyetlen,akinek "bejövök",de eddig senkire nem gondoltam,ő az egyetlen.Lelkiismeretfurdalásom van,hogy én ezt élvezem és hogy rá gondolok.Soha nem csaltam meg a páromat és nem is akarom,de nem tudom mit kéne tennem.
Voltam szerelmes,minden nap próbálkozok,hogy jobb legyen,de nem megy.
Apukám a munkaadója,aki fiaként szereti,de sajnos nem maradhatna,ha külön válnánk,nagyon bonyolult,hosszú lenne leírni.
ma 17:59
Nem írtam tegnap,összekeversz valakivel.Egy házasságnak bármikor vége lehet,nem korfüggő.40 évesek is válnak,nem csak 25 évesek.
Azért anyáskodok,mert FONTOS nekem.
Eléggé cizellált a helyzeted. Igazán megoldást erre nem látok. A válás senkinek nem jó. Neki azért, mert valószínű szeret, neked azért, mert lelkiismeretfurdalásod lenne.
A házasságban maradni hűséges feleséggként, úgy, hogy nem szereted, neked rossz. 25 évesen az ember természetes, ha ennél többre vágyik. Ez még 40-50 évesen is természetes szerintem.
Talán elbeszélgethetnél vele a nyitott házasságról.
Nem megoldás ez sem, ráadásul kétélű fegyver. Azonkívül, ha ő szeret téged, egy ilyen ötlettel porig aláznád. Így visszakanyarodunk a lelkiismeretfurdaláshoz.
A lehetőségek tárháza mindössze ennyi. Azt válaszd, ami a legkissebb sérülést okozza mindkettőtöknek.
Csaj vagy mi? Jellemző női viselkedés.
Nem minden a külső mi?
DEHOGYNEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!