Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy-hogy sok egyetemistának...

Hogy-hogy sok egyetemistának nincs diplomája nyelvvizsga hiánya miatt?

Figyelt kérdés
hiszen egyetemen többszáz oldalakat kell naponta megtanulni.. és egy középszintű könnyebb nyelvvizsgát még az iskolában tanítottakból is simán le lehet tenni, hát még rákészüléssel
2013. máj. 2. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/81 A kérdező kommentje:

-.-

ha felesleges akkor ne vitázz. szerintem te nem érted meg amit én mondok.

amúgy a nyelvvizsga is egy vizsga, és konkrétan a diploma szempontjából az egyik legfontosabb.

2013. máj. 7. 19:50
 42/81 anonim válasza:
Sztem meg te nem érted.
2013. máj. 7. 22:22
 43/81 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek milyen nyelvvizsgája van?
2013. máj. 17. 14:20
 44/81 A kérdező kommentje:
miért érdekes ez? :D
2013. máj. 17. 14:25
 45/81 A kérdező kommentje:
angol közép, felső + most érettségiztem németből emelten, lehetőleg meglesz a 60 % :D
2013. máj. 17. 14:27
 46/81 anonim ***** válasza:

"hát de nem hiszem el, h naponta nincs 10 perce. vagy angol filmek nézése esténként lefekvés előtt (mikor már amúgy sem csinálnál mást) rengeteget segít

oké, hogy kevés az idő, de most komolyan ha ezen múlik a diploma, nem hiszem, h nem lehet megcsinálni"

Hallod baba, ha egész nap egy kib..tt gyárban ácsorogsz a futószalag mellett (hogy év közben legyen miből élned az egyetemen), akkor szerintem neked sem lenne kedved "filmezni lefekvés előtt".

Napi 10 perc tanulás meg egyenlő a nullával. Amire belerázódsz, már hagyhatod is abba.

Látszik, hogy nem vágod milyen egy nehezebb szakra járni. Nem úgy kell elképzelni, hogy "tanulok naponta másfél órát" aztán másnap én leszek a penge röpdogánál, ami ha nem sikerül, akkor odaballaghatsz a tanárhoz javítási lehetőséget kérni. Itt még ha tanulsz is napokat, akkor is elronthatod a ZH-t, amiből lehet mondjuk 1 félévben össz-vissz 2 db van. És utána kutyát sem fog érdekelni, hogy kijutottál-e vizsgára vagy nem.

Örülj magadnak, hogy neked volt pénzed/időd/nyelvérzéked, hogy megcsináld a nyelvvizsgát. Ha ezt akarod hallani, akkor valaki nem ennyire szerencsés, mint te. De szerintem egy diplomás ember tudása nem a nyelvtudásától függ.

2013. máj. 17. 17:46
 47/81 A kérdező kommentje:
hát de basszus, ha nincsen nyelvvizsgád, nincsen diplomád, ember!!! a 100 másik mellett ezt is ugyanúgy meg lehet csinálni...
2013. máj. 17. 17:50
 48/81 anonim válasza:
46-os én is azon az állásponton vagyok mint te, a kérdezőt meg nem értem, minek tette fel ezt a kérdést. Jött rá válasz de csak kötekszik. A legegyszerűbb, ha azt tanácsolom neked kérdező, h 10 év múlva menj el nyelvvizsgázni újból, és akkor majd rájössz h mit is próbálunk neked megmagyarázni.
2013. máj. 18. 14:09
 49/81 A kérdező kommentje:

azért kötekszem, mert továbbá sem értek egyet, emg mert bunkók vagytok

jó, 10 év múlva is bármikor megcsinálom.

2013. máj. 18. 14:36
 50/81 A kérdező kommentje:

"Látszik, hogy nem vágod milyen egy nehezebb szakra járni. Nem úgy kell elképzelni, hogy "tanulok naponta másfél órát" aztán másnap én leszek a penge röpdogánál, ami ha nem sikerül, akkor odaballaghatsz a tanárhoz javítási lehetőséget kérni. Itt még ha tanulsz is napokat, akkor is elronthatod a ZH-t, amiből lehet mondjuk 1 félévben össz-vissz 2 db van. És utána kutyát sem fog érdekelni, hogy kijutottál-e vizsgára vagy nem. "

amúgy is köszönöm szépen hogy felvilágosítottál. az összes egyetemista azt hiszi, hogy a többi ember szerint ott nem is kell tanulni stb. az egyetemista (mérnök) ismerőseim szerint is kevesebbet kell tanulni, mint azt a többiek állítják. meg amúgy például egy nyelvvizsgához épp elég ha tudod az anyagot és meg is van. úgyhogy továbbra sem értelek. olyan embereknek van nyelvvizsgája (elsőre lett meg nekik), hogy csak nézek (és nem megvették vagy valami).

meg nyilván ha dolgozik mellette a ember akkor azért sokkal nehezebb, de sok olyan embernek sincs meg aki nem dolgozott az egyetem alatt.

2013. máj. 18. 14:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!