Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy-hogy sok egyetemistának...

Hogy-hogy sok egyetemistának nincs diplomája nyelvvizsga hiánya miatt?

Figyelt kérdés
hiszen egyetemen többszáz oldalakat kell naponta megtanulni.. és egy középszintű könnyebb nyelvvizsgát még az iskolában tanítottakból is simán le lehet tenni, hát még rákészüléssel
2013. máj. 2. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
pl emelt szintű érettségiért is kapnak nyelvvizsgát, az ingyen van
2013. máj. 2. 20:57
 12/81 anonim ***** válasza:
Gondolj bele: az illető képes volt megcsinálni az államvizsgát, ergo a szakmájának megfelelő tudása van. Lehet, hogy egy elég jó szakemberről beszélünk. Ha a nyelvvizsga a felvételi követelmény lenne, akkor az ilyen emberek nem tanulhatnának, pedig jó eszűek.
 13/81 anonim ***** válasza:
Ja, ha 12.ben csinálod, akkor igen.
 14/81 A kérdező kommentje:
ezt nemtudom nekem, vagy a válaszolóknak írod-e, de én nem mondtam, hogy legyen felvételi követelmény
 15/81 anonim ***** válasza:

Akinek nem inge ne vegye magára. De a hosszabb válaszom fele rád is vonatkozik.

"középszintű könnyebb nyelvvizsgát még az iskolában tanítottakból is simán le lehet tenni" - A mi sulinkban a legjobb eszű emberek is úgy tudták csak letenni 12.-ben a középfokút, hogy pluszba jártak magántanárhoz. Nem mindenhol elég színvonalas az oktatás.

2013. máj. 2. 21:02
 16/81 anonim ***** válasza:

Én sem hiszem el, hogy valaki ne tudjon letenni

egy középfokút huszon valahány éves korára

2013. máj. 2. 21:10
 17/81 A kérdező kommentje:

hát akkor neki lehet otthon is állni nyáron pl. a neten már kb minden fent van, vagy egy-két könyv igazán nem nagy beruházás

nem hiszem el, hogy akik hetek alatt többszáz oldalt megtanulnak, azok egy ilyen egyszerű vizsgát nem tudnak letenni

persze, ha anélkül is kapnak munkát, akkor úgyis mindegy, de ha nem akkor nem ezen kellene, hogy múljon

2013. máj. 2. 21:10
 18/81 A kérdező kommentje:
meg hát egyetemen is tanítanak nyelvet...
2013. máj. 2. 21:11
 19/81 anonim ***** válasza:

Megmost a nyelvvizsgát is le lehet úgy tenni,

hogy két részletben (külön a szóbelit, külön

az írásbelit) Tehát nem kell egy napon letennie

2013. máj. 2. 21:12
 20/81 A kérdező kommentje:

"Ja, ha 12.ben csinálod, akkor igen."

hát aki előreláthatólag gondolja, hogy egyetem végéig sem tud összeszedni egy nyelvvizsgára való pénzt, akkor az készüljön fel és menjen el, ha úgyis tudja, hogy már követelmény

2013. máj. 2. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!