Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diákok! Mi a véleményetek a...

Diákok! Mi a véleményetek a szeptemberi mobiltilalomról? 16

Figyelt kérdés

Szerintem teljesen felesleges mivel ezzel nem fognak jobban figyelni a tanulók. Lehet ált isi 5. Osztályig működik, de vicces lenne ha egy végzős, 18-19 éves jogilag FELNŐTT diák pl igazgatóit kap, mert ben adta be a telefonját. De szerintem felesleges elvenni mert aki nem figyel, az tekefon nélkül se fog figyelni. Valamint nen igazán szeretnén hogy az igazgatónőnél legyen a mobilom mert vannak privát üzeneteim, hívásaim dolgaim a telefonomon, amit nen szeretném hogy lásson más. Valamint szorongós vagyok volt olyan hogx órabközepén rámjött a felsz, és ilyenkor muszáj írnom anyámnak

Mi a véleményetek?

aug. 31. 12:25
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
0%

"Az iskolának fel kellene készíteni a diákokat az életre, az életnek pedig hatalmas része a technológia, így annak használatát is tanítania kellene. Ez egy ezzel ellentétes lépés."

Pont ezzel tanítják őket az életre. Vannak szabályokat, amiket be kell tartani, munkaidőben azt használod, amit használhatsz. Pont.

szept. 4. 17:53
 42/42 anonim ***** válasza:
67%

Ez több szempontból is hülyeség.

Egyrészt, vannak más szabályok is és ha eddig nem tanulták meg azokból, akkor nem emiatt fogják. Pl. nem lehet enni órán, ez is egy ilyen szabály.

Másrészt, a munka esetében pont megkerülhetőek, megváltoztathatóak a szabályok. A cégnek is fontos, hogy minél hatékonyabban működjenek, így ha a telefonhasználattal növelhető lenne a hatékonyság, akkor engednék a használatát. A jelen szabályozással pont az a baj, hogy nem a hatékonyságot támogatja, hanem annak keresztbe tesz.

szept. 4. 21:54
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!