Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szakdolgozatnál ha megvan a...

Szakdolgozatnál ha megvan a minimum oldalszám, de a karakterszám nincs, elfogadják?

Figyelt kérdés
BA alapképzésen.

ma 14:40
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Mi lenne, ha nem kockáztatnál és nem a minimumra mennél?

Írsz pár oldalt, meglesz a karakter és az oldalszám is.

Én nem fogadnám el.

ma 14:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A karakterszám fontosabb.
ma 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
97%
Gondolkozz picit: kell 10 oldal és 1000 karakter. Szerinted elfogadjak, ha van 10 oldal, ahol mindegyiken van 10 karakter?
ma 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem a minimumra megyek de egyszerűen nincs ötletem hogy mit írhatnék még. Arra voltam kíváncsi amit a kettes írt, hogy melyik a fontosabb.
ma 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Mennyi kellene még a kellő karakterszámhoz? Igazából sz inkább az opponenstől függ..ha f*sz, akkor biztos megnèzi a katakterszámot. Ha nem akkor megnézi, hány oldal, meg van oké. Köszönetet írtál a végére? Nálunk pl szokás, és azt beleszámolják. Vagy, amit még olvasd át, és minden utalószót, kötőszót ki kell írni, ahol csak lehet.
ma 15:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Kb 45 ezer karakter van meg és 60 ezer a minimum. + - 10%-os eltérés lehet karakterszámban de ha jól számolom még azt figyelembe véve is kevés :/
ma 16:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ez nem kis eltérés. Esetleg használd a Chatgpt, hátha tud valami ötletet, hogy mivel lehetne kiegészíteni a témát. Ha 1-2 ezer azt mondom oké, de ez elég nagy hiány.
ma 16:35
 8/9 anonim ***** válasza:
A szakdolgozat típusától függően tudsz rajta bővíteni. Ha van benne szakirodalmi bevezető, akkor rakj még hozzá részleteket tanulmányokből, hivatkozz meg több forrást stb.
ma 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Ezek szerint mégiscsak van megadva karakterszám- Én még nem láttam olyan szakdolgozati követelményt, ahol csak oldalszám lett volna megadva. Sőt a karakterszámba bizonyos oldalakat pl. tartalom jegyzék nem is számítják bele.
ma 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!