Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diákok! Mi a véleményetek a...

Diákok! Mi a véleményetek a szeptemberi mobiltilalomról? 16

Figyelt kérdés

Szerintem teljesen felesleges mivel ezzel nem fognak jobban figyelni a tanulók. Lehet ált isi 5. Osztályig működik, de vicces lenne ha egy végzős, 18-19 éves jogilag FELNŐTT diák pl igazgatóit kap, mert ben adta be a telefonját. De szerintem felesleges elvenni mert aki nem figyel, az tekefon nélkül se fog figyelni. Valamint nen igazán szeretnén hogy az igazgatónőnél legyen a mobilom mert vannak privát üzeneteim, hívásaim dolgaim a telefonomon, amit nen szeretném hogy lásson más. Valamint szorongós vagyok volt olyan hogx órabközepén rámjött a felsz, és ilyenkor muszáj írnom anyámnak

Mi a véleményetek?

aug. 31. 12:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
17%
Azt amúgy megérteném, ha csajoddal chatelnél órán, de anyáddal… elég gáááz.
aug. 31. 17:40
 12/42 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem bőven elég lenne ha órán ki kéne rakni valahova de szünetbe lehetne használni.
aug. 31. 21:50
 13/42 A kérdező kommentje:
11 leírtam az okát miért anyámmal chatelek.
szept. 1. 10:35
 14/42 anonim ***** válasza:
47%

Totál jogos, hogy az okoseszközöket reggel 8 (tanítás megkezdése előtt) és délután 3 (végeztével) között elvennék az iskolában, hogy ne legyenek használhatók.

Interdiszciplinárisan ez evidens!

Más kérdés, hogy technikailag meg lehetne oldani, hogy minden diák nem okostelót visz be, hanem egy sima nyomógombosat, ami netre alkalmatlan. Akkor ugyanúgy lehet sürgős esetekben kommunikálni, mégsem lógnak egész nap rajta, hisz a telók nem tudnak semmit.

A másik, hogy reálisan nézve mi tartható be. Az pedig az órán való kitétel, óra végén pedig elvétel. Persze ez nem a legjobb megoldás és felvet pár kérdést, mégis jelenleg ez a kellően jó megoldás, amin később még lehet tökéletesíteni.

szept. 1. 10:40
 15/42 anonim ***** válasza:
Kikapcsolt állapotban kell leadni a mobilokat névvel ellátni. Nem fognak feltörni, meg semmi. Nyugi. Szerintem is szánalmas. Remélem megdől nagyon hamar mert betarthatatlan. Hatalmas rendbontások lesznek belőle, agresszivitás, hogy egyik perctől elveszik a másikra. Inkább fokozatos szabályzások kellettek volna. :// Majd rájönnek...
szept. 1. 11:44
 16/42 anonim ***** válasza:
77%
Erről kivételesen most nem a tanárok tehetnek, hanem a Fidesz. Jogszabály lett, ami mindenkire kötelező. Bolt egy iskolaigazgató, aki nyilatkozott, hogy ők nem fogják elvenni a telefonokat, erre a Pintér Sándor kirúgta az igazgatót.
szept. 1. 13:18
 17/42 anonim ***** válasza:
52%
Én a tizenkettessel értek egyet
szept. 1. 13:53
 18/42 anonim ***** válasza:
Kicsi gyermek. Csak mondom, hogy van olyan munkahely, ahol munkaidőben tilos a telefont magadnál tartani. Pedig dolgozni általában csak felnőttek szoktak.
szept. 1. 17:32
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
És van olyan munkahely ahol használni kell, sőt szerintem ez jelentősen gyakoribb, szóval ez az érv nem ér sokat magában. Gyárban, szalag mellett szokták tiltani.
szept. 1. 17:41
 20/42 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak a gyár mellett tilos. Irodai munkánál is van, ahol céges telefont használhatsz munkacélra, a privátot meg el kell raknod.
szept. 1. 17:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!