Diákok! Mi a véleményetek a szeptemberi mobiltilalomról? 16
Szerintem teljesen felesleges mivel ezzel nem fognak jobban figyelni a tanulók. Lehet ált isi 5. Osztályig működik, de vicces lenne ha egy végzős, 18-19 éves jogilag FELNŐTT diák pl igazgatóit kap, mert ben adta be a telefonját. De szerintem felesleges elvenni mert aki nem figyel, az tekefon nélkül se fog figyelni. Valamint nen igazán szeretnén hogy az igazgatónőnél legyen a mobilom mert vannak privát üzeneteim, hívásaim dolgaim a telefonomon, amit nen szeretném hogy lásson más. Valamint szorongós vagyok volt olyan hogx órabközepén rámjött a felsz, és ilyenkor muszáj írnom anyámnak
Mi a véleményetek?
Totál jogos, hogy az okoseszközöket reggel 8 (tanítás megkezdése előtt) és délután 3 (végeztével) között elvennék az iskolában, hogy ne legyenek használhatók.
Interdiszciplinárisan ez evidens!
Más kérdés, hogy technikailag meg lehetne oldani, hogy minden diák nem okostelót visz be, hanem egy sima nyomógombosat, ami netre alkalmatlan. Akkor ugyanúgy lehet sürgős esetekben kommunikálni, mégsem lógnak egész nap rajta, hisz a telók nem tudnak semmit.
A másik, hogy reálisan nézve mi tartható be. Az pedig az órán való kitétel, óra végén pedig elvétel. Persze ez nem a legjobb megoldás és felvet pár kérdést, mégis jelenleg ez a kellően jó megoldás, amin később még lehet tökéletesíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!