Mi a különbség a Gimi és a középiskola között?
kedves utolsó.
a legtöbb szakközepes nem azért nem megy gimibe, mert nem veszik fel, hanem mert általános suli végén is tudja már nagyjából, hogy mi szeretne lenni, és ez alapján választ középsulit. ez szerintem igazán jó dolog!
Utolsó..
Aki szakközepes, az attól még tovább tanulhat, én is az vagyok, most leszek végzős, és minket is érettségire készítenek, csak ez folyt már tavaly is a csapból, hát még most.És aki szakközépbe megy, attól még lehetnek olyan céljai is h tovább tanul, sőt, ez miért kizárt?Én közg. suliba járok, ezután pedig menni szeretnék egyetemre, tudatosan választottam már 8-ban is ezt, és voltak elképzeléseim, hogy egyből egyetem, és én jól jártam pl h nem gimire mentem, mert így meg van alapozva a közgazdász szakra a tudásom.
tegnap 22:10 -es vagyok
én is szakközepes voltam és egyetemista vagyok, lassan végzős... ha szakirányosan tanulsz tovább szakközépben, mert TUDOD MI AKARSZ LENNI, akkor csak jó egy szakközép.
persze, aki nem tudja még 8-ban, hogy mi akar lenni, az menjen gimibe.
21L
Hagyjuk már ezt, ha okos a gyerek tök mindegy hova megy meg tudja állni a helyét bárhol ha hülye akkor meg ismét mindegy mert kihullik. Én informatikai szakközépbe jártam és mégis most fogom elvégezni a biológia alapszakot az ELTE-n.
A nagy átlag meg úgysem tudja mi akar lenni és arra szakosodik általában amit szeret és lehetősége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!