Győri középiskola kollégiuma?
Győrbe van egy sportiskola ( Bercsényi Miklós KÖzlekedési Középiskola Szakiskola és Sportiskolai Módszertani Központ ) oda szeretnék menni, és bejártósnak kéne lennem. Van Győrbe az iskolához közel Kollégium? A Széchenyi Iskola Kollégiumába mehetnek középiskolások is? lehet hogy hülye kérdések, de szeretném megtudni. Aki oda jár, írhat hogy milyen a kézilabda szak.
14/L
Én úgy tudom, hogy a Bercsényisek a Kossuth Lajos Ipari Szakképző Iskola (közismert nevén "401-es") koleszában is voltak/vannak.
Ez a kolesz is Győr ugyanazon részében van, Újvárosban.
De úgy emlékszem hogy középiskolásoknak a suli szokta "megszervezni" a kollégiumot.
Széchenyi Iskola alatt az egyetemet érted? Oda szerintem nem vesznek fel középiskolásokat.
Ha a Széchenyi iskola alatt az Egyetemet érted, akkor oda nem vesznek fel középiskolásokat.
Egyetemistáknak is kevés a hely...
nem , csak azt mondta valaki, hogy a Széchenyi sulinak a koleszába lehet menni középsulisoknak.
de akkor rosszul tudja, de az is lehet hogy csak szivat. köszönöm azért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!