Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a különbség a Gimi és a...

Mi a különbség a Gimi és a középiskola között?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:37
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
70%

A gimisek mind azt hiszik hogy színvonalasabbak...

Nem értem hogy a filozófia, dráma és társai miért azok...

Majdnem én is gimibe kerültem, de most már örülök hogy nem ott jártam 4évig. Undorító hogy egytől egyig milyen nagyképűek. Miért lenne lenéző szakma a varrónő? Neked ki csinálja a ruhádat? biztos anyád varrja.......

2010. júl. 28. 10:15
 12/47 anonim ***** válasza:
27%
Én nem biosz (tanár, ökológus, stb.) szakon vagyok, nálunk nincs szakközepes tényleg.
2010. júl. 28. 10:16
 13/47 anonim ***** válasza:
63%

nem értem, miért ne lehetne szakközépből orvosira menni??

érettségit ugyan úgy meg tudja írni rohadt jóra egy szakközepes is, nem csak egy gimis....

2010. júl. 28. 10:16
 14/47 anonim ***** válasza:
34%
Nem nézem le a varrónőt (sem a péket, sem a kétkezi munkásokat, mert szükség van rájuk!), de ahhoz nem kell egyetemi végzettség, és ne az eszével vágjon fel.
2010. júl. 28. 10:17
 15/47 anonim ***** válasza:
36%

A gimisek mind mennek BTK-ra beszélgetni.........

erről ennyit....

2010. júl. 28. 10:17
 16/47 anonim ***** válasza:
52%
Nem is tudom kik járnak a BTK-ra :D:D
2010. júl. 28. 10:18
 17/47 anonim ***** válasza:
63%
Ez tök felháborító, hogy egy kitűnő szakközépiskolás diák bármennyit gürcölhet ő akkor is szakközepes marad de egy 3-mas gimis már az isten mert onnan egyetemre mennek a diákok.
2010. júl. 28. 10:18
 18/47 anonim ***** válasza:
67%
én vagyok a varrós, nem lettem varrónő, nem maradtam ott okj-n a középsuli után, akik ott maradtak, azok is tervezők lesznek majd, én BMF-re mentem és most NYOMDAMÉRNÖK leszek, de mielőtt szakirány választottunk nagyon sok textiles óránk volt, mert van textiles szakirány is. ezért mondtam, hogy jó, hogy tanultam varrást előtte.
2010. júl. 28. 10:19
 19/47 anonim ***** válasza:
0%

orvosi atom nehéz,de azért egy szakközépiskolás tuti bírja.

Meg szakközépbe megy valaki,akkor biztos nem orvosira pályázik.

2010. júl. 28. 10:24
 20/47 anonim ***** válasza:
84%

Jézusom..:D:D egy szakközepes ua. olyan eszes lehet, mint e gimis, mi a különbség?Ember, ember, aki ilyen hülyeségeket gondol, mint a 73%-os, ajánlom neki h gondolkozzon el..:S A mi sulink pl ugyanolyan színvonalat ad az érettségi felkészítést illetően, mint a gimiseknek+még a szakmai tárgyak.

Szakközepes is ugyanúgy tanulja a tárgyakat, nekem nyelv volt heti 5 órában, töri 4, magyar 4, matek 5...stb..és még a többi közgáz tárgyak, és én közgazdász is szeretnék lenni, tehát nem feltétlen van az h maradjon mki a seggén és szakmát tanuljon:D Sőt, a mi osztályunkban nagyon kevesen maradnak OKJ-n, a felkészítést mi érettségire ugyanúgy megkapjuk jól, csak míg a gimiseknek napi 5-6 órájuk van, nekünk 6-7. Na meg a gimisek se vmi okosak sztem, ez egy nagy hülyeség, h ők csak okosabbak lehetnek:D hagyjuk már, begyepesedett egy gondolat

2010. júl. 28. 10:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!