Mi a különbség a Gimi és a középiskola között?
A gimisek mind azt hiszik hogy színvonalasabbak...
Nem értem hogy a filozófia, dráma és társai miért azok...
Majdnem én is gimibe kerültem, de most már örülök hogy nem ott jártam 4évig. Undorító hogy egytől egyig milyen nagyképűek. Miért lenne lenéző szakma a varrónő? Neked ki csinálja a ruhádat? biztos anyád varrja.......
nem értem, miért ne lehetne szakközépből orvosira menni??
érettségit ugyan úgy meg tudja írni rohadt jóra egy szakközepes is, nem csak egy gimis....
A gimisek mind mennek BTK-ra beszélgetni.........
erről ennyit....
orvosi atom nehéz,de azért egy szakközépiskolás tuti bírja.
Meg szakközépbe megy valaki,akkor biztos nem orvosira pályázik.
Jézusom..:D:D egy szakközepes ua. olyan eszes lehet, mint e gimis, mi a különbség?Ember, ember, aki ilyen hülyeségeket gondol, mint a 73%-os, ajánlom neki h gondolkozzon el..:S A mi sulink pl ugyanolyan színvonalat ad az érettségi felkészítést illetően, mint a gimiseknek+még a szakmai tárgyak.
Szakközepes is ugyanúgy tanulja a tárgyakat, nekem nyelv volt heti 5 órában, töri 4, magyar 4, matek 5...stb..és még a többi közgáz tárgyak, és én közgazdász is szeretnék lenni, tehát nem feltétlen van az h maradjon mki a seggén és szakmát tanuljon:D Sőt, a mi osztályunkban nagyon kevesen maradnak OKJ-n, a felkészítést mi érettségire ugyanúgy megkapjuk jól, csak míg a gimiseknek napi 5-6 órájuk van, nekünk 6-7. Na meg a gimisek se vmi okosak sztem, ez egy nagy hülyeség, h ők csak okosabbak lehetnek:D hagyjuk már, begyepesedett egy gondolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!