Nekem 7-9 órám volt a gimiben.. agyagozás órák nélkül.. De ismétlem, nem nézem le, csak ne verjék a nyálukat.
2010. júl. 28. 10:58
22/47 anonim válasza:
Mert ki verné a nyálát?Akkor mi ez a szánalmas duma?:D meg agyagozás nélkül..:D:D Akkor sztem ne add itt a dumát, h nekik csökken a bejutási lehetőségük egyetemekre, mert ez egy nagy hülyeség, sőt, talán még előnnyel is indul az, aki már halott jó pár dologról
2010. júl. 28. 11:00
23/47 anonim válasza:
nekem csak előnyöm volt abból, hogy szakközepes voltam, láttam, hogy milyen nehezen birkóznak meg azok néhány szakmai órával, akik még nem is hallottak ilyesmiről.
2010. júl. 28. 11:08
24/47 anonim válasza:
Én egy szóval nem mondtam, hogy csökken az esélyük bejutni. Eleve nem is jelentkeznek onnan annyian. De legalább én ismerem a számokat és tudom ki mit írt... ki is a szánalmas?
2010. júl. 28. 11:09
25/47 anonim válasza:
"Amíg szakközépben varrnak, meg hajat festenek, addig ott sokkal jobban nyomják az értelmesebb tárgyakat!"
:D:D itt is látszik, mekkora hülye vagy, ugyanúgy megvannak az óraszámok, ezt benézted..
2010. júl. 28. 11:14
26/47 anonim válasza:
Hu, te statisztika zseni, biztos tudod h honnan hányan jelentkeznek és hova...istenem, legyél boldog és menj a sarokba ugrálni
2010. júl. 28. 11:14
27/47 anonim válasza:
73%
Szerintem te kicsit el vagy tévedve, az írásaid alapján csak te nézed le őket hiába tagadod vagy nem vagy tisztában a fogalmakkal.Szakközepes nem egyenlő szakmunkással, az érettségi tantárgyak óraszáma ugyan úgy megvan, mint a gimikben,az miért baj, hogy az ember még szakmát is tanul, mi baja származhat belőle?Elég sokan mennek onann is főiskolára/egyetemre és nem buknak ki, mint néhány gimis.
2010. júl. 28. 11:18
28/47 anonim válasza:
Talán mert én írok egyedül olyan, aki gimibe járt. A szellemi szintetek meg látszik az írásotokból. Utolsó, téged meg felvilágosítanálak, hogy nem 10 évvel ezelőtt van, amikor "kibuktak" az egyetemről, kredit rendszer van egy ideje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!