Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a különbség a Gimi és a...

Mi a különbség a Gimi és a középiskola között?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 09:37
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
15%
Nekem 7-9 órám volt a gimiben.. agyagozás órák nélkül.. De ismétlem, nem nézem le, csak ne verjék a nyálukat.
2010. júl. 28. 10:58
 22/47 anonim ***** válasza:
89%
Mert ki verné a nyálát?Akkor mi ez a szánalmas duma?:D meg agyagozás nélkül..:D:D Akkor sztem ne add itt a dumát, h nekik csökken a bejutási lehetőségük egyetemekre, mert ez egy nagy hülyeség, sőt, talán még előnnyel is indul az, aki már halott jó pár dologról
2010. júl. 28. 11:00
 23/47 anonim ***** válasza:
79%
nekem csak előnyöm volt abból, hogy szakközepes voltam, láttam, hogy milyen nehezen birkóznak meg azok néhány szakmai órával, akik még nem is hallottak ilyesmiről.
2010. júl. 28. 11:08
 24/47 anonim ***** válasza:
20%
Én egy szóval nem mondtam, hogy csökken az esélyük bejutni. Eleve nem is jelentkeznek onnan annyian. De legalább én ismerem a számokat és tudom ki mit írt... ki is a szánalmas?
2010. júl. 28. 11:09
 25/47 anonim ***** válasza:
67%

"Amíg szakközépben varrnak, meg hajat festenek, addig ott sokkal jobban nyomják az értelmesebb tárgyakat!"

:D:D itt is látszik, mekkora hülye vagy, ugyanúgy megvannak az óraszámok, ezt benézted..

2010. júl. 28. 11:14
 26/47 anonim ***** válasza:
66%
Hu, te statisztika zseni, biztos tudod h honnan hányan jelentkeznek és hova...istenem, legyél boldog és menj a sarokba ugrálni
2010. júl. 28. 11:14
 27/47 anonim ***** válasza:
71%

73%

Szerintem te kicsit el vagy tévedve, az írásaid alapján csak te nézed le őket hiába tagadod vagy nem vagy tisztában a fogalmakkal.Szakközepes nem egyenlő szakmunkással, az érettségi tantárgyak óraszáma ugyan úgy megvan, mint a gimikben,az miért baj, hogy az ember még szakmát is tanul, mi baja származhat belőle?Elég sokan mennek onann is főiskolára/egyetemre és nem buknak ki, mint néhány gimis.

2010. júl. 28. 11:18
 28/47 anonim ***** válasza:
8%

Talán mert én írok egyedül olyan, aki gimibe járt. A szellemi szintetek meg látszik az írásotokból. Utolsó, téged meg felvilágosítanálak, hogy nem 10 évvel ezelőtt van, amikor "kibuktak" az egyetemről, kredit rendszer van egy ideje.

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

2010. júl. 28. 11:20
 29/47 anonim ***** válasza:
42%

az utolsó teljesen hülye:D

milyen szakra jársz??:D biztos valami kamura:D

2010. júl. 28. 11:22
 30/47 anonim ***** válasza:
17%
genetikát tanulok..
2010. júl. 28. 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!