Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Segitenetek? Fizikabol doga,...

Segitenetek? Fizikabol doga, es nem talalom a konyvben a torvenyeket.

Figyelt kérdés

Kene a:

1.Hatas ellenhatas torvenye

2. Pascal torvenye

3. Energiamegmaradas torvenye

4.Archimedesz torvenye

segitsetek legyszi!!

2016. máj. 23. 18:18
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Na jó, akkor valóban egyetértésre jutottunk. Ritkán akad olyan eset, hogy ennyit lehet társalogni itt, komolyan mondom, hiányozni fog...
2016. máj. 30. 18:42
 62/67 Mojjo ***** válasza:
Kössek bele valami másba, hogy futhassunk új köröket valami más témában? :D
2016. máj. 30. 18:46
 63/67 anonim ***** válasza:
Állok elébe...
2016. máj. 30. 18:55
 64/67 Mojjo ***** válasza:
@63: csak vicceltem :) Elfogyott a belekötnivaló, szóval ez a móka sajnos eddig tartott.
2016. máj. 30. 19:09
 65/67 A kérdező kommentje:

En csak egy normalis valaszt akartam..

Nem veszekedest.

2016. máj. 30. 23:03
 66/67 Mojjo ***** válasza:
@65: ugyan eleinte valóban kölcsönösen hülyének néztük egymást a vitapartneremmel (vagy inkább csak inkompetensnek), de egy idő után szerintem mindketten rájöttünk, hogy nem az a másik, és szerintem mindketten jól is szórakoztunk. Nagyon távol állt ez a vita a veszekedéstől :)
2016. máj. 30. 23:09
 67/67 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdező nem olvasta végig ezt a sok választ (mondjuk nem is várható el, mivel kicsit talán off jellegűek) habár biztosan ő is tudna belőle hasznosítani valamit okulni.

Mondjuk megjegyzem, akkor pl. a Föld súlya a definíciód alapján Mföld*g=6*10^25 N, mondhatná valaki.

Ez (látszólag) ellentmondás (is lehetne), hiszen a Föld kering a Nap körül, azaz olyan kb. mint egy űrhajó, pedig megbeszéltük, hogy ott súlytalanság van a te definíciód szerint is.

Érdekes a problémafelvetés, habár a látszólagos ellentmondás feloldása viszonylag egyszerű.

Persze hasonlóan említhetnénk a Nap súlyát is, de az már egy kicsit összetettebb...

2016. máj. 31. 04:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!