Mennyi x és y? (matek,9-es anyag)
Figyelt kérdés
Lépésről-lépésre valaki írja le!
2x+3y=4
5x-6y=-7
2012. máj. 16. 19:49
21/36 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük ;) Köszönöm ismét :)
2012. máj. 16. 21:47
23/36 anonim válasza:
Mi lett itt egy egyenletrendszerből? Azt figyeltem meg, hogy gyakran segítenek olyanok, akik maguk is nagyon gyengék egy témában, de ezzel néha sokat ártanak.
24/36 A kérdező kommentje:
Remélem ezt nem az én/mi válaszunkra érted, ne zavarj össze!:D
2012. máj. 16. 21:55
25/36 anonim válasza:
A te / ti válaszotok jó, bocs, ha összezavartalak! Ezt arra értem, aki azt írta, hogy nem szorozhatod egy egyenlet két oldalát, és a megoldását se ellenőrzi le. Ez még a kisebb rossz, mások más, pl. adózás témában dobálnak be ilyen szedett-vedett válaszokat, amihez közben nem is értenek, de nincs mit veszteniük, és szerepelnek egy kicsit.
26/36 anonim válasza:
21:53 és 22:00 Igen. Jó a meglátásod. Ilyesmoi előfordul az oldalon :)
A kérdező szerencsére vette a fáradtságot, és leellenőrizte. A levezetésből látva viszont érthetetlen, miért kellett megkérdeznie. Szerintem ért hozzá.
27/36 anonim válasza:
Önbizalomhiányból. Végül is lelkiismeretesen levezette, csak jobb, ha más, magát hozzáértőnek mondó (hisz nem tudja ellenőrizni) is megerősíti.
28/36 anonim válasza:
Igen, ez egy elfogadható magyarázat.
29/36 A kérdező kommentje:
01:30 Igen, de megint van olyan feladat, ami összezavart..talán nem sokára kiírom, de még próbálkozok vele :)
2012. máj. 17. 20:02
30/36 anonim válasza:
Átkereszteltél 1:30-ra? :D Ha nem megy, dobd föl, biztos lecsap rá a sok hiéna. Ha elküldöd priviben, vagy itt megemlíted, szívesen megoldom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!