Szeretted olvasni az Odüsszeiát? Megőrülök xD
Miért kell ilyen érthetetlen könyvet adni egy 9edikesnek??
Inkább elolvasnék 2 normális könyvet, amit megérthetnék, de ez kiakaszt...
Már mindegyik oldalt elolvastam 3szor, de hiába. De elolvasni is muszáj, mert a magyartanárom minden kis apró részletet kérdez. Mellé elolvasom a neten, hátha megértek valamit.
Te szeretted olvasni? És ha igen, magyarázdd el légyszíves miért!?
Az Antigónét én úgy ahogy megértettem :D De neten találtam egy rövidítést és először azt olvastam el, mert ott akkor normálisan megtudom érteni, hogy mit is fogok olvasni. Mikor a rendes könyvet olvasom ott még már azért tudom, hogy mi is folyik :D Én először mindig a rövidítéseket olvasom, és utána a hosszút. Sokkal könnyebben meg lehet érteni :)
18/L
Azzal egyetértek, hogy nem pont 9.-es diákoknak kéne kiosztani ezeket. Én is ezért utáltam meg a kötelezőket, mert egyrészt nehéz volt a nyelvezetük, másrészt olyan mondanivalóval bírtak amik akkoriban meghaladták a kapacitásomat. :D
18 évesen, végzősként újraolvastam az összes középiskolai kötelezőt, és szinte mindegyik tetszett és érthető volt.
Nem, szörnyű. Én abba is hagytam, kiválóan megéltem a rövidítésből.
Az Antigoné viszont jó. A tartalma is érdekesebb és rövidebb is.
Próbáltam a hangos könyvet, de az meg mégjobban felidegesít, hogy egy mély hangú öregember olvassa fel a könyvet xD
Ezek a hülye nevek irritálnak, mint az Argoszölő Hermész, milyen név ez, elsírnám magam ha ilyen nevem lenne xD
Na mind1, ez van.
Én el sem olvastam anno és igazad van,mert nehéz olvasmány is, szóval gáz. Őszinte leszek.Vegyél egy összefoglalót és hagyd a fenébe ezt, nézd meg a filmet, az nagyon jó.Én pont az Odüsszeiát húztam érettségin, a filmből merítkeztem:D
Az Antigonét viszont olvasd el,mert izgi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!