Oda vettek fel, ahová szeretted volna?
Figyelt kérdés
Az első helyen megjelölt szakra vettek fel? Hány pontod volt hozzá?2009. júl. 27. 09:20
1/6 anonim válasza:
Sajnos nem, 9 ponttal maradtam le az első helyről, úgy, hogy a tavalyi ponthatárhoz képest 60ponttal több pontom volt, de idén 69 pontot emelkedett.... maradt a második hely:(
2/6 anonim válasza:
3 sulit jelöltem be, de egyikre sem vettek fel. 1, 3, 6 pontokkal maradtam le... ez az én formám
3/6 anonim válasza:
Fejezzétek be már az ilyen kérdések nyitogatását. Ez már a huszonötödik ilyen értelmetlen topik. Elhiszem, hogy szar, hogy nem vettek föl, de ez nem ide való, hanem egy fórumba.
4/6 anonim válasza:
igen, felvettek az első helyre, 379 pontom volt, és 320 kellett:D
5/6 A kérdező kommentje:
13:00-ás válaszoló! Ha nem tetszik, hogy van ilyen kérdés, akkor minek nézed meg? Amúgy nekem ugyan nem szar, hogy nem vettek fel, ugyanis felvettek. Egyszerűen csak kíváncsi voltam. Te viszont kezeltesd az idegrendszeri problémáidat szerintem, mert nagyon rosszul viseled, ha valaki nem azt csinálja, amit te akarsz.
2009. júl. 28. 12:04
6/6 anonim válasza:
NEM! :( sajna fizetősre vettek fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!