Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Atalantába vettek fel de át...

Atalantába vettek fel de át akarok jelentkezni az Erzsébet királynéba. Megoldható?

Figyelt kérdés
Talán még vannak szabad helyek. Szinte mindegy milyen szakról van szó, csak oda szeretnék járni. Jobb az angol, jobb a környezet, jobb minden.
2011. aug. 30. 21:33
 1/5 A kérdező kommentje:
szinte lehetetlen amit szeretnék, de tudom, hogy létezik ilyen. volt aki ennél komolyabb középiskolában váltott helyet ráadásul év közben. ez meg csak egy szaros okj. az érdekel hogy kell csinálni, ha valaki próbált már ilyet.
2011. aug. 30. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Azonnal hívd fel az iskolát és kérdezz rá hogy van-e még lehetsőég rendkivüli felvételire.
2011. aug. 31. 09:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaj, pont oda? Tudod te h milyen az az iskola?:S
2011. aug. 31. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Az okj miért sz*ros? :S Mi van az Erzsébet Királynéba ami jobb, mint az OKJ ? Minden nap előtte mentem el amíg középsulis voltam. Hát egy redva hely és qrvaképzőnek hívják egész Erzsébeten. ... Ha neked bejön... a színvonal az megvan.
2011. aug. 31. 19:13
 5/5 A kérdező kommentje:
:D pont amiatt akarok menni
2011. aug. 31. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!