Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 13:00
81/298 anonim válasza:
Nálunk senki nem tudott róla az évfolyamban.
82/298 anonim válasza:
Azt a sracot aki szivárogtatott én leutnem
83/298 anonim válasza:
Újra akarom írni, valamit nagyon elronottam
84/298 anonim válasza:
Én nem akarom ujra irni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
85/298 anonim válasza:
Már régen érettségiztem, de most jelentkeztem egy másik egyetemre is a mostani mellé, ahol most fogok végezni. Oda meg a történelem kell. Szóval a csalók miatt, remélem nekem nem lesz kevesebb pontom. Írják csak újra, mert a csalás miatt bejutni valahova, nem fair. Aki meg tanult rá és jól is írta meg, az újra megírja jól.
86/298 anonim válasza:
én vagy 4-5 változatot láttam, volt aki 2. világháborút, mátyást, hidegháborút írt aminek köze nem volt a valósághoz
87/298 anonim válasza:
Mi iskolánkban senki nem tudott róla, és nem szeretnénk újraírni néhány idióta miatt.
88/298 anonim válasza:
mint ahogy a mostani megírók között is biztos volt aki ezt valamiért nagyon elrontotta pedig tanult, ha lesz újraírás biztos hogy lesznek olyanok is akik bár tanultak és az elsőt még jóra is írták, a másodikat valamiért benézik. ez velük szemben fair? persze értem, tanuljon aztán meglesz... de van olyan amikor az ember nincs toppon egy nap. én a ma jól megírtam csalás nélkül, de ha a másodikat valami oknál fogva elrontom és azt fogadják el nagyon ideges leszek.
89/298 anonim válasza:
Lehet. De hogyan bizonyítod azt, hogy nem csalással írtad meg és amiatt sikerült jól? Sehogy. Viszont az lenne a fair mindenkivel szemben, ha kiderül, hogy valós volt a szivárogtatás, hogy csak az esszéket kell újraírni. Az meg nem lenne olyan nagy kunszt. Szerintem még én is megtudnám írni, úgyhogy 8 éve érettségiztem... Ott a forrás, ott az atlasz.... Nem is értem egy töri érettséginél miért kell szivorágotatni. Annyira egyszerű az egész.
90/298 anonim válasza:
Kedves hivatali dolgozók!
Ne büntessék a tisztességest is megismétléssel!
Az esszékben ha pár sort ír valaki a témán belül úgy, hogy az attól még hiányolja az eseményeket alakító tényezőket, akkor is jár pont a feladatmegértésre, kommunikációra, tájékozódásra. Ha külön a forrást elemzi a diák akkor azokra is jár a részpontszám. Tehát majdnem minden témából össze lehet szedni a 10 pontot a rövid esszében, ~15-öt a hosszúban. Idén külön könnyű és gyakran tárgyalt címek voltak, az a pár ember a pár plusz pontjával nem ér annyit, hogy újra megírassák.
Köszönettel egy szerencsés diák, aki azt hitte megbukik de pont olyan feladatokat kapott amikből felelt még évközben így nem is lett rossz az érettségije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!