Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?
Ha rendesen írnál, és a “hamar lebukik az összes csaló” mondatodat esetleg új bekezdésbe irtad volna, elkerülted volna a félreértelmezéseket. Mert a mostani kommentedből szövegösszekötő elemek nélkül is egyértelműen az előző mondathoz kapcsolódik a modnanivalód ezen része.
Azt meg tényleg nem értem ki pontozgat le meg fel... Ugyanis az első pár oldalon lévő kommenten kívül már egyik sem hasznos a kérdezőnek. Gondolom sok ember így engedi ki a stresszt🤷🏼♂️
Igen, sajnos ez így van. Lehet fellebbezni. Minél több diák fellebbez, annál több az esély, hogy sikerül elérni valamit.
Igazából ezzel a huzásával az OH annyit ért el, hogy konkrétan semmi jelentősége nincs már az érettséginek. Kiváncsi vagyok, hogy hány országban lehet ilyet megcsinálni, Magyarországon kívül. Nyugaton a Final Exams-nek sokkal nagyobb presztízse van. Az USA-ban pedig sima “dolgozatoknál” beköpik a puskázokat a diákok.
Itt ezt is el lehet intézni egy 2 soros közleményben. Nem csalódtam, Magyarország...
Ez az ország szégyene, hogy itt mindent meg lehet tenni úgysem lesz következménye..
Jövőre egyenesen telefonról írjuk ki a megoldásokat úgyse csinálnak velem semmit..
Annyira idegesito hogy itt koveteloztok hogy irjuk ujra az erettsegit.
Mert szerintetek az igazsagosabb hogy en pl nem tudtam az esszetemakat , es tenyuk fel igy is irok egy 90% korulit , de ha ujrairnank lehet akkor csak 87% lenne.
Akkor az az en szempontombol nekem igazsagtalan.
Fogjatok mar fel hogy ebbol sehogy sem lehet kijonni jol, es az helyett hogy itt rinyaltok, tanuljatok szobelire.
Sztem nagyon gaz hogy arra fogjatok fogni , ha nem vesznek fel az adott szakra, hogy ti nem tudtatok az esszetemat . Annyira azert nem befolyasolja ezt az egeszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!