Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy kiszivárogtak a...

Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?

Figyelt kérdés

2019. máj. 8. 13:00
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/298 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem ezt a petíciót nem fogjuk megnyerni
2019. máj. 9. 16:53
 232/298 anonim ***** válasza:
87%
Amugy a matekot hogy nehez volt több ezren aláírtak, arra is lehetne mondani ennyi erővel, hogy aki tanult ra az meg tudta csinalni, az normalisan zajlott le, de meg utana csalni kell a torin is azert ez gaz, ami meg mostmar köztudott hogy el volt csalva, és aki eddig érettségizett meg aki nem tudott rola az mit szoljon?? Meg akkor innentol minden évben lehet számítani erre, mert nincs következménye
2019. máj. 9. 16:57
 233/298 anonim ***** válasza:
80%
Amugy meg azert nem irjak alá sokan mert az orszag többsége a csalók között volt és megállna benne a szr is hogy ujra kell írnia amit olyan jol elcsalt
2019. máj. 9. 16:59
 234/298 anonim ***** válasza:
57%
Gusztustalan volt az idei erettsegi hogy ennyi lapitos sunyi van ebben az országban uristen hánynom kell
2019. máj. 9. 17:07
 235/298 anonim ***** válasza:
71%
Majd ha elobb veszik fel oket mint titeket akkor is gondoljatok erre h az esszét nem akartátok ujra irni ok meg röhögnek a markukban hogy jajj de jo vagyok csaltam egy nagyot
2019. máj. 9. 17:08
 236/298 anonim ***** válasza:
91%
Az is semmibe van véve hogy több ember miatt akik miatt kiszivárgott lett ez az egesz, koszonjuk
2019. máj. 9. 17:09
 237/298 anonim ***** válasza:
Hogy ment ma az angol srácok?
2019. máj. 9. 17:53
 238/298 anonim ***** válasza:
77%

Hát én nem mentem ma angolból.

Csak azt ne mondja senki, hogy ma is volt botrány...🤦🏼‍♂️

2019. máj. 9. 17:58
 239/298 anonim ***** válasza:
80%

Én egy dolgot nem értek.

Itt az emberek többsége miért a diákokat hibáztatja?

Nem ők tehetnek róla , hogy kiszivárgott az esszétéma.

Egy tanártól indult az egész .

És igen , szerintem sem fair azokkal szemben ,akik nem tudtak róla, de hát ha egy diák kap valakitől tippet pont még reggel , hogy lehet ez lesz írásbelin, az a diák nem fogja azt csinálni , hogy csak azért sem nézi meg azokat a témákat még gyorsan . Nyilván kétkedve , mert nem lehet biztos benne , hogy igaz az infó, de átolvassa gyorsan. És most ezért nevezitek őket csalóknak.... ez ennél összetettebb.

Szerintem a fele diák akik "csaltak" , nem is gondolták igaznak a híreket , és csak véletlenül kapták meg az infót akaratukon kívül.

És véleményem szerint amúgy sem volt nehéz az idei érettségi, akinek felvételi tárgy és számít , az ezeket az alapvető témákat tudja.

Akinek meg nem számít legalább lett egy jó érettségije, amit nem fog felhasználni a továbbtanuláshoz.

Akinek számít az a szóbelivel javít majd az eredményén , akinek meg nem számít , az meg úgyse fogja megtanulni , és így lehúzza az alapból" csalással "szerzett jó jegyét.

És higgyétek el , nem ezen fog múlni ,hogy felvesznek e vagy sem. Azon múlik , hogy tényleg tanultál e vagy nem.

De amúgy megértem mindkét "fél" kiakadását.

Szerintem ebből a helyzetből már sehogy sem lehet jól kijönni, az tény , hogy szégyen , hogy hagyják a csalást , de nincs kézzelfogható bizonyítékuk.

2005-ben volt.

Amúgy próbálkozni lehet , hogy petíció az újraírásért , valamilyen szinten jogos lenne , de sehogy sem tudnák kivitelezni.

2019. máj. 9. 19:10
 240/298 anonim ***** válasza:
100%

Ha én is közepet írtam volna és megírom a megkapott esszé témákkal közel 100%-osra annyi tanulás után, amit a töribe fektettem, mentem volna emeltezni németből és jobban járok.

Simán lehet, hogy más így csinálta és minden szakra 2 felvételi tárgy van, neki a töri nagyon magas pontszámról indul...

2019. máj. 9. 19:34
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!