Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy kiszivárogtak a...

Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?

Figyelt kérdés

2019. máj. 8. 13:00
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/298 anonim ***** válasza:
75%

Ha megmondom a bizottságnak, hogy ma telefonnal szeretném megírni az esszét, hogy nekem is legyen már valamennyi plussz pontom szerintetek mit mondanak?

Én, aki tanultam törire, ertontottam a kis esszét..aki pedig egész évben nem tanult semmit az megírja közel max pontra... engedjék már hagy kompenzáljam már az angollal...

2019. máj. 9. 05:36
 212/298 anonim ***** válasza:
64%
Mindenki lenyugodhat. [link]
2019. máj. 9. 06:42
 213/298 anonim ***** válasza:
38%

Hol van a FB elsemény? Milyen néven van? Csatlakozni szereték, és kiállni a jogaimért. A közoktatás csúcsát jelentő vizsgán ilyen nem történhet!

Nem érdekel meddig kell elmennem, de ezt az esszét újraírjuk!

2019. máj. 9. 06:45
 214/298 anonim ***** válasza:
100%
Majd angolon most én csalok és akk ne legyen következménye jo?? Ha már vicc az erettsegi koszi
2019. máj. 9. 07:20
 215/298 anonim ***** válasza:
39%
Irjuk ujra az esszét legyen ilyen esemény!!!!! Tiltakozzunk!!!!!!!! Fogjunk össze a sunyik ellen!!!!!
2019. máj. 9. 07:23
 216/298 anonim ***** válasza:
78%
Aki csalt az egy szennyes szar
2019. máj. 9. 07:24
 217/298 anonim ***** válasza:
68%
2019. máj. 9. 07:40
 218/298 anonim ***** válasza:
74%

Túl van ez lihegve. Akik tudták a törit, azok értelemszerűen tudták ezeket az esszéket is, mert eléggé alap témakörök, talán egyedül a középkori uradalom lehetett a váratlan, de úgyse kell mind a négyet tudni tökéletesen. Akik pedig korábban tanultak, fel voltak készülve, azoknak a teszt úgyis felhúzza még tovább, akik pedig csak az esszére alapoznak, és szar a tesztjük, azoknak meg nem nagy segítség.

Az egyetemmel kapcsolatban meg elég kevés olyan szak van, ahova kötelező a töri középszinten, minden törit követelő szakhoz ajánlott vagy eleve kötelező az emelt, szóval ez mindegy is. Aki pedig a törit akarta továbbvinni duplázással, attól elvárható, hogy ezeket az alapvető témákat tudja és az is, hogy a tesztje jobb legyen mint egy éveken keresztül bukdácsoló szerencsétlené. Akik ezzel jól jártak, azok a törit mindig is utáló, abból gyengén teljesítő bukdácsolók. Ha valaki csak kettes-hármast célzott meg, annak ez nagy segítség, de akik a törivel felvételiznek ugye nem a kettes-hármas tanulóktól félnek?

2019. máj. 9. 11:30
 219/298 anonim ***** válasza:
33%
De most tul kepp ki szivarogtatta ki?egy tanar ?es ha megnezte aznap este kimyitotta es ugy mondta el?h tortent ez az egesz?s melyik varosba indilt ki? Vajon lehet koze orban lanya most erettsegizik? Mar megtalaltak a nyomozot ?mi a keresztneve a fiunak ?
2019. máj. 9. 12:11
 220/298 anonim ***** válasza:
50%

Nem fogjuk újra írni, túl sokan örülnek a pofajuknak.. nem lesz itt tüntetés a végső föntés ellen..de a tanulság annyi csupán: lehet csalni/puskázni az érettségin :)))

Majd októberben ezekre vissza gondolok

2019. máj. 9. 12:32
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!