Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?
Nem mindegy hogy 4 évfolyamnyi 900 oldalas Száray-is/OFI-s könyv, vagy 5 oldal.. értsd már meg :D
És annyi apró részletet el lehet felejteni, ami a vizsga után jut eszedbe, persze aki előre tudta mire számítson más helyzet. 1% is sok, én most amiatt ismételtem, ennyi múlott tavaly, de persze én nem vagyok kormánypárti, apucika nem Orbán szóval kussoljak.
És itt kemény 50 pontról van szó.
Na meg, akinek megvan a töris csoporthoz a kapcsolata, mi a garancia, hogy az többi nincs? :)
Egy kérdést válaszoljatok meg kérlek
Ha hozzàtok eljutott volna
Őszintén!!!
Nem néztétek volna át jobban azt a 4 tételt? de most úgy komolyan
Miért van az feltételezve hogy a csalók csak azt tudják az meg a másik
Nem lehet hogy ők ugyanúgy megtanultak majdnem mindent ami számítható volt majd utána hogy ezt látták reménykedtek hogy hátha jó és az említetteket jobban átnézték?
Miért kell ennyire rosszat akarni más embereknek? Miért kell ennyire undorítóan hozzáállni mint itt egyesek? Hiába jártatom a szám felháborodás lesz nem megértés de ha már egy ember magába néz akkor csodát műveltem
Azzal egyetértek hogy minden felett elmennek és ez wtf de a diákok közt az egymás sértegetése olyan miatt amiről nem feltétlen tehet hogy látta na az gusztustalan és erkölcsi bizonyîtvány néhányaknak
Amúgy aki itt szitkózódik
Bocsi de nektek holnap nem angol érettségi lesz? Csak kérdem
Nincs mire gyakorolni hogy abból legalább ne kelljen rinyalni?
Én nem sértegetek másokat. Én azt mondom, hogyha egy ilyen kaliberű csalás történt és egy vállvonással elintézik, (Jó-jó feljelentést tettek, de attól még a csalás sok ember részéről megtörtént.) az nem normális dolog.
Igen-igen. Nem tudhattad előre, hogy valóban azok-e az esszé témakörök és inkább átnézted, hogy hátha-hátha az lesz. De ezzel előnyhöz jutottál azokkal szemben akik esetleg mást néztek át. (Nem mintha olyan nehéz téma lenne, hiszen aki készült megtudja írni csalás nélkül is).
De biztos vagyok benne, hogy sokan tudatosan csak azt a 2 oldalnyi A4-es lapot magolták be ami az esszéhez kellett és ezzel máris előnybe kerültek másokkal szemben. Gondolkodás nélkül csak le kellet körmölni a dolgokat.
És akkor most mi a garancia, hogy a többi rész nem került ki? Vagy esetleg a többi érettségi? Matek? Magyar? Semmi...
Egy csalást nem így kellene intéznie az OH-nak, hanem szépen tisztességesen azokkal akiknek a felvételibe ez beleszámít, újrairattatni. A többinek meg mindegy, mert nem az alapján megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!