Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy kiszivárogtak a...

Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?

Figyelt kérdés

2019. máj. 8. 13:00
 271/298 anonim ***** válasza:
72%

Azért kilenc ember, mert kb ennyi is akarja újraírni.

Csak a szájuk nagy , hogy igazságtalanság , de újraírni már nem akarják.

2019. máj. 9. 21:26
 272/298 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem engedjétek el, tanuljatok szóbeli tételeket!

Sok sikert!

2019. máj. 9. 21:28
 273/298 anonim ***** válasza:
30%

Már 10.

Tudom, hogy nem sok, de haladunk.

Vannak még emberek, akik igazságot akarnak!

Nyilván csak az esszét kéne újraírni. Legyen több idő rá egy kicsivel. De új esszé, VAGY NE ÉRTÉKELJÉK AZ ESSZÉKET.

2019. máj. 9. 21:37
 274/298 anonim ***** válasza:
90%

Oh na persze

És arra nem gondoltál , hogy vannak olyanok , akik nem tudtak az esszékről és így sem akarják újraírni?

Azok is igazságtalanok?

Mert hidd el , rengeteg ilyen diák is van.

2019. máj. 9. 21:44
 275/298 anonim ***** válasza:
89%
őszintén szólva , a fele diáksereg , nem tudva az esszékről sem akarja újraírni.
2019. máj. 9. 21:45
 276/298 anonim ***** válasza:
65%

Mire mentek a 10 emberrel? Aki eddig nem írta alá, az ezután sem fogja.

Édeskevés a 10 ember.

2019. máj. 9. 21:47
 277/298 anonim ***** válasza:
85%

En nem tudtam az esszekrol , csak miutan kijottem az irasbelirol tudtam meg , hogy mi tortent, de ennek ellenere, en nem akarom ujrairni.

Most akkor engem is megkoveztek?

Orulok hogy a mai nappal lezarult szamomra az irasbeli erettsegi.

2019. máj. 9. 21:49
 278/298 anonim ***** válasza:
19%
De ez nem fer
2019. máj. 9. 22:12
 279/298 anonim ***** válasza:
75%

Amúgy komolyan azt hiszitek , hogy eddig nem történt csalás érettségin?

Le merném fogadni , hogy minden évben akár több iskolában is egy -egy tanár a kedvencének mindig megsúgja , hogy mi lesz benne.

Akkor ennyi erővel mindig lehetne lázongani ,meg petícíókat írni.

És amúgy , ha valakit azért vesznek fel , akkor egyetemen úgyis kiderül , hogy nem odavaló, és kibukik.

Szerintem inkább legyetek büszkék , hogy ti " csalás " nélkül megoldottátok jól a 2019-es töri érettségit!

A többi "csaló" meg majd a saját lelkiismeretével számol el.

2019. máj. 9. 22:17
 280/298 anonim ***** válasza:
85%

279!

Lehet hogy kibukik az, akit '"csalással" vettek fel, de ezzel olyan elől veszi el a helyet aki lehet hogy jobban megérdemelte volna a valós tudása miatt, és aki mondjuk nem engedheti meg magának hogy fizetősre menjen, vagy emiatt nem kerül be az álomegyetemére.

Ez az egész kiszivárogtatás igazából rengeteg embernek rossz:

azoknak akik idegen nyelven érettségiztek (pl én is, nekünk teljesen más feladatsorunk volt ami nem derült ki, és az osztályból sokan tekintélyes egyetemeket jelöltünk meg, de ismerősök meg más jó középsulikból, akik vetélytársaink azokra az gyetemekre való felvételnél, tudták az esszétémákat, és ezzel előnyük van hozzánk képest (tudom hogy nem tudhatták biztosra, de az az utolsó átnézett két évszám, vagy kifejezés is számíthat 1-2 pontot amin a felvétel múlhat)

azoknak akik emelteztek, mert a kiszivárgott infók miatt nem érnek annyit az emeltes pontjaik

és azoknak akik nem tudtak róla, érthető okokból.

Tudom, egyik félnek sem jó, mert nekem is vannak barátaim akik magyarul érettségiztek, és nem akarok nekik rosszat, csak azért ott van a másik oldala, hogy ez így akkor sem fair velünk és másokkal szemben sem.

2019. máj. 9. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!