Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy kiszivárogtak a...

Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?

Figyelt kérdés

2019. máj. 8. 13:00
 281/298 anonim ***** válasza:

Utolsó tökéletesen összefoglalta.

(Nem küldöm el privátban a nevet senkinek, nem a srác hibája a botrány, hanem a tanáré. A srác, aki kirakta hibázott, de ezért ne támadja meg több diák. Amúgy is letörölt azóta mindent FB-ról, képeit, posztjait stb.)

2019. máj. 10. 08:02
 282/298 anonim ***** válasza:
6%
Mondjuk utolsó téged is utol fog érni a rendőrségi nyomozás, az itteni posztjaid alapján kikérik az IP címedet és behívnak kihallgatásra. Hamar lebukik az összes csaló. (Mondjuk elég ciki, ha a szivárogtató tanár a rokona vagy családi barátja volt, és ezzel az ostobasággal lebuktatta és most szépen tönkreteszi a karrierjét – de nem kell szivárogtatni.)
2019. máj. 10. 08:49
 283/298 anonim ***** válasza:
79%

Bűnözéshez ész is kell... na, posztoló srácnak nem volt. :D

Amúgy végig gondolva szerintem aki tudta a tételeket ahhoz is lusta volt valószínűleg hogy azt a párat megtanulja...és lehet hogy egyik csaló sem tudott max pontot szerezni (mert akkora pancserek). Egy fél nap alatt három témakört egy puskázó proli, aki soha életben nem tanult egy percet se, nem tanul meg, csak elbüszkélkedik (az élete utolsó sikerélmenyével), hogy ő tudta a tételeket.

Remélem ez a gondolatmenet megnyugtatja a kedélyeket.

2019. máj. 10. 09:14
 284/298 anonim ***** válasza:

[link]

"Börtönbüntetést kaphat a szivárogtató."

Tehát igen is van következménye!

2019. máj. 10. 11:36
 285/298 anonim ***** válasza:
74%

282-es én nem csaltam, esélyem sem lett volna mert emeltet írtam....

A rendőrségnek örömmel nyújtok át minden birtokomban lévő anyagot, amely a nyomozás sikerességét szolgálja. Annak ellenére, hogy biztos vagyok benne, hogy az ő birtokukban sokkal több bizonyíték van. (Nem vagyok én olyan nagykutya.)

Én is akkor kaptam meg az eredeti képet, amikor épp kitörőben volt a botrány, tehát nem is tudtam volna előbb eljuttatni a hatóságokhoz.

Az, hogy random gyk-s embereknek, akik kérik nem adom ki a srác nevét, NEM bűncselekmény, de nyugodtan olvasgasd a BTK-t, hátha ragad rád egy kis tudás.

Viszont eddig olyanokat se hívtak be, akik nálam sokkal sokkal többet tudnak az ügyről, lehet, hogy velük kéne kezdeni, ha tényleg szeretnék kideríteni, hogy mi történt. (Csak sajnos ebben sem vagyok biztos már,)

2019. máj. 10. 13:13
 286/298 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem felesleges már erről beszélni, nem fogjátok újraírni , aki kiszivárogtatta az lehet börtönbe megy .

Igazságtalanság , de ilyen az élet.

2019. máj. 10. 13:20
 287/298 anonim ***** válasza:
81%

Egyeseket ez is érdekelhet:

az érettségi vizsgabizottság döntése ellen fellebbezést lehet benyújtani, a fellebbezés sikertelensége esetén pedig a hatósági döntéssel szemben közigazgatási per indítható.

Az OH egyébként már szerdán este bejelentette, hogy nem íratják újra az történelem írásbeli érettségit. Megkeresésünkre a Pedagógusok Szakszervezete azt közölte, az adott körülmények között az Oktatási Hivatal jó döntést hozott, a diákokat nem szabad büntetni a kiszivárgott feladat miatt.

Kérdés, hogy kinek elég nagy az igazságérzete, hogy ez megérje.

2019. máj. 10. 13:24
 288/298 anonim ***** válasza:
50%
285 én egy szóval se mondtam, hogy te csaltál volna, vagy hogy te bármilyen bűncselekményt követtél volna el. Annyit mondtam, hogy van eshetősége annak, hogy ki fognak hallgatni, ugyanis az írásaid alapján van információd a szivárogtató személyéről. Megnyugodhatsz, max egy kihallgatás, esetleg bírósági tanuvallomás lehet belőle.
2019. máj. 10. 13:34
 289/298 anonim ***** válasza:
0%
Köszi a megnyugtatást, szerencsére egy három generációs jogász családdal a hátam mögött tisztában vagyok azért az alapvető dolgokkal...
2019. máj. 10. 21:53
 290/298 anonim ***** válasza:
32%
Értelmezni mégse tudsz :D
2019. máj. 11. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!