Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy kiszivárogtak a...

Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?

Figyelt kérdés

2019. máj. 8. 13:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/298 anonim ***** válasza:
100%

en is lattam a képet utólag, “csak” az esszék témáját mondtak el, tudom is konkretan ki volt a srác,mert en a lefirkalas nélküli screenshottal találkoztam ... a hvg-n megnezhetitek a cikket :

[link]

de ha emiatt ujrairatjak,en nem tudom mit csinálok... az a srác szerintem nem éli meg a jovohetet xd

és igen,az oktatási hivatal honlapjáról készült kep nem valódi ,photoshoppal csináltak ,bár tényleg jo kérdés ki unatkozok ennyire 🤯🤔... nekem mondjuk fura volt hogy se a címben se az alatta levő szövegben nem tudtak helyesen irni...

2019. máj. 8. 15:04
 52/298 anonim ***** válasza:
88%

Hallottam HVG - n az esetről.

Ti életképtelen, nyomorult, felkegyelmű csaló marhák!

Őszintén gratulálok a nagy teljesítmény etekhez, hogy több ezer diákot megszivattatok a hülyeségetekkel. Marha menők vagytok, hogy csaltatok, igazi érett felnőtt emberek lehettek!

Remélem majd az újra íráskor ezt a pancsert nem engedik be a vizsgaterembe.

2019. máj. 8. 15:05
 53/298 anonim ***** válasza:
16%
nem lehet hogy ez is kamu? mint a kiszivárgott "magyar érettségi" amiről kiderült hogy a 2007-es?
 54/298 anonim ***** válasza:
58%
Akkor ezek szerint nem kamu srácok. Hát mit mondjak. Megszívtátok. Újra kell írni. Aki meg közzétette az meg járhat a bíróságra. Biztos hamarosan felteszi a Törvények topikba a kérdését, hogy mit csináljon. Amúgy ekkora balf***t aki így megoszjta ezt...mit gondol nem lesz következménye? Legalább csak a barátainak adta volna oda titokban vagy Ő maga használta fel, de nem... idióta. Bár én már évek óta túl vagyok az érettségin, de nektek szívás lesz újraírni, főleg aki nem tudott róla és jól sikerült... bár aki tudja ugyanolyan jól megtudja írni ezután is. Amúgy ilyenkor elég lenne az esszéket újra írni.. bár felmerül a gyanú arra is, hogy más a többi feladatot is tudta csak nem adta közzé.
 55/298 anonim ***** válasza:
71%
Amugy egyaltalan hogy bizonyitjak majd be? ugyis ketto tabor lesz, egyik azt mondja hogy nem szivargott ki es a masik meg az ellenkezojet semmi erdemi bizonyitek nincs errol, es eddig nem volt pelda ujrairasra csak 2005ben de akkor meg alapbol mas volt az erettsegi rendszer. Nem lesz ebbol semmi sajnos vagy nem sajnos, nem tudom ki ,hogy all hozza. Nalunk senki nem hallott errol es en sem de mivel jol megcsinaltam nincs kedvem ujrairni.
2019. máj. 8. 15:07
 56/298 anonim ***** válasza:
100%

Az 58as-nak üzenem ,hogy akik itt beszélgetnek azok nem mind tudtak a csalásról.

De azért szépen mondva basz*djon meg ha kérhetem. Köszönöm.

2019. máj. 8. 15:10
 57/298 anonim ***** válasza:
100%
A teszt resz nrm szivárgott ki hat ne szpassanak már le minket néhány csaló miatt!!!!!!
2019. máj. 8. 15:11
 58/298 anonim ***** válasza:
100%
igazságtalanság, nem igazságtalanság... van ember akinek van kedve újraírni? :D
2019. máj. 8. 15:12
 59/298 anonim ***** válasza:
100%
2005-től van a 2 szintű érettségi...
2019. máj. 8. 15:12
 60/298 anonim ***** válasza:
90%
#60: persze nem mindenki tudhatott róla. De sajnos olyan buták vagytok, hogy erről beszéltek mindenhol. És aki tudott róla az is nyilvánossan osztja meg, hogy "NÁLUNK MINDENKI TUDTA". Olyan buták vagytok, hogy az hihetetelen. Nem is értem, hogy jutottatok el az érettségire...Főleg akik terjesztik. Ha csöndben maradtatok volna úgy se derült volna ki. Szóval azok helyében akik nem tudtak róla és nem is hallotak erről csak most, azok helyében jól pofánverném az összeset aki erről beszél, hiszen most saját magatok alatt ássátok a lyukat...
2019. máj. 8. 15:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!