Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Igaz az hogy kiszivárogtak a...

Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?

Figyelt kérdés

2019. máj. 8. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/298 anonim ***** válasza:
100%

a 45os egy kamu képet látott, azt én is láttam az "oktatási Hivatal" oldalán de szerkeztett

Most komolyan kinek van ennyi ideje hogy még ilyeneket is szerkesszen?

2019. máj. 8. 14:56
 42/298 anonim ***** válasza:
39%
Remélem újra kell írni. Mert ha ez igaz, akkor mások felvételin előnnyel indulnak és, aki tisztességesen tanult pedig pont ezek miatt nem fogják felvenni...
 43/298 anonim ***** válasza:
44*es
 44/298 lilpurpp válasza:
77%
én is ma írtam meg a történelem érettségit,és egyenesen gusztustalannak tartom,hogy valaki előnyből indulva írja meg a tesztet,és ha már elmondta az érettségit összeállító tanár az esszé témaköröket,akkor miért ne mutatta volna meg a diákjainak az egész komplett érettségit?
 45/298 anonim ***** válasza:
76%
Ez egy kamu kep, es mert a sok hulye terjeszti majd kajak elhiszik es tenyleg ujra iratjak. Azthiszik vicces hogy ilyeneket szerkeztgetnek de g"ci gaz, ra kene hagyni mert aztan a kamu hiresztelesek miatt tenyleg besz""pjuk.
2019. máj. 8. 14:57
 46/298 anonim ***** válasza:
100%
Aki készítette a feladatsorokat az szivárogtatott, ot szpassak ne minket, amugy az essze volt kozzeteve csak, ugyhogy a többi részéhez köze nincsen a szivarogtatasnak, azt nem fogom ujra irni!!!!
2019. máj. 8. 14:59
 47/298 anonim ***** válasza:
94%
Remélem, nem kell újraírni, az én nyaram már be van osztva, más tárgyakból emeltezem, arra kéne készülni... Örültem, hogy most ezt letudtam. Ha valóban igaz, akkor jó lenne, ha csak az írná újra, akinek ezt követelik az egyetemen.
2019. máj. 8. 14:59
 48/298 anonim ***** válasza:
100%
tényleg gusztustalan hogy kiszivárgott, de reálisan nézve aki ezeket a legalapabb témákat nem tudta fejből, valószínűleg akkor se írt volna jobbat azoknál akik most előre tudták. És ez csak esszé rész, a tesztről nem volt semmi infó, szóbeli meg még hátra van. Amúgy nem értem ezt a nagy kiakadást, amilyen pofátlan csalásokról lehet hallani minden évben ez sem kivétel.
2019. máj. 8. 15:01
 49/298 anonim ***** válasza:
100%
amúgy itt azért a hitelesség eléggé megkérdőjelezhető... oldalak a gyakori kérdéseket jelölik meg forrásként, ez egy vicc.
2019. máj. 8. 15:03
 50/298 anonim válasza:
100%
Igaz, hogy kiszivárogtak és hogy terjengenek képek arról, hogy újra akarják íratni, DE ameddig nem posztolja az "Eduline" vagy az "Oktatási Hivatal" oldala, addig semmi sem hivatalos. Érdemes nézelődni az oldalukon, mert írtak már az Oktatási Hivatalnak ezzel ügyben viszont még választ nem kaptak! Ha lehet keressetek rá, mert sok kamu screenshot terjeng amit egyszerű paranccsal átírtak! :)
2019. máj. 8. 15:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!