Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 13:00
61/298 anonim válasza:
Ha tegbap terjengtek a neten igaz ha meg nem akkor kamu. En nem tudtam rola.de olyen kepet barki szerkeszthet ! Ha tegnap tenyleg terjengtek a temak akkor igaz
62/298 anonim válasza:
Nem az a nyomorult, aki tudott róla és terjeszti. Inkább az aki tudott róla és hallgat.
63/298 anonim válasza:
megnéztem a screenshotot, csak a témák vannak rajta... miért irítnák újra az egészet? olyan elven hogy akár az is kiszivároghatott? ennyi erővel újraírhatnánk az összes eddigi érettségit...
64/298 anonim válasza:
A mi iskolánkból nem tudott erről senki. Látom, sokan azt állítjátok, hogy igaz és mindenki tudott erről, mégsem akarjátok újraírni..A kérdésem ilyenkor az lenne, hogy ha úgy gondoltátok igaz, miért beszéltetek erről annak ellenére, hogy nem akartok másikat írni? Nyilván mindennek megvan a maga következménye, minél többen akarjátok ezt alátámasztani csak azért, mert elhiszitek azt a megszerkesztett képet, annál nagyobb az esélye, hogy érvénytelenné teszik. Ne dőljetek be butaságoknak, a kiszivárogtatás szinte lehetetlen, ilyenkor minden esetben új érettségit állítanak össze még mielőtt az érettségi maga elkezdődne!
65/298 anonim válasza:
Már biztos jelentették ezt a kérdést, mert távolítottak el válaszokat a moderátorok, de bezzeg törölni nem fogják, hagy legyen az OH-nak bizonyíték xD Bár tényleg vicces lenne, ha az Oktatási Hivatal épp egy fórumra támaszkodna.
67/298 anonim válasza:
Edes jo istenem csak annyit kerek hogy ne kelljen ujra irni mert akkor falnak megyek ígérem jo leszek
68/298 anonim válasza:
Lehetetlen, mégis elküldték a tegnapi csoport beszélgetésembe :D ennyit a titoktartási nyilatkozatról, amit elvileg alá kell írni mindenkinek aki szembekerül az érettségikkel. Először mi se akartuk elhinni, hogy tényleg ezek lesznek, ezért én is csak I. Istvánt néztem át, hogy hátha.
69/298 anonim válasza:
Most miattuk ujra kell irnunk gratulalok!!!
70/298 anonim válasza:
Aki becsületesen tanult az nem szamit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!