Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 13:00
21/298 anonim válasza:
Azért valljuk be ezek a témák józan paraszti ésszel is megírhatóak voltak. Ha kiszivárogtak ha nem, ezeket azért illik tudni. Én nem vagyok egy nagy töris, de még nekem is aránylag jó lett. Úgy ahogy a tegnapiból, ebből se lesz semmi szerintem.
23/298 anonim válasza:
Mar az is jobb lenne ha csak az esszet iratnak ujra. Egesz eletemben szar voltam toribol es orultem hogy ilyen jo feladatok voltak benne, nagyon nem orulnek ha meg raadasnak nehezebbet is allitananak ossze...
24/298 anonim válasza:
Ha tényleg igaz, akkor tuti lesz következménye és a megírt dolgozatokat nem fogják senkinek figyelembe venni. Annó matekból lehetett kérni év vègi jegyeket, akiknek meg felvetelis tárgy, nekik újra kellett írni.
Mindenesetre én sem értem, hogy lehet valakinek ennyi sütnivalója. Ha el is jut hozzá valami, nem terjeszti tovább, hanem akkor tartsa meg magának. Az eduline-os screenshotot elnézve az illető nagyon büszke volt rá, hogy megszerezte a témákat, de mit gondolt vajon? Ha elkezdi híresztelni, attól kinek lesz jobb? Pontosan senkinek, csak mindenkivel kicseszik, saját magát beleértve.
25/298 anonim válasza:
Az az ember, aki készítette a feladatokat és kiszivárogtatta tehet pontosan minderről
26/298 anonim válasza:
Az lenne a legjobb, ha úgy vizsgálnák felül, hogy figyelembe veszik az elmúlt 4 évet; aki végig bukdácsolt és a történelem feladatokat sem tudta megoldani az érettségin, az esszéket viszont szinte hibátlanul megírta, azokat kellene ellenőrizni. Aki rendesen tanult - függetlenül a jegyeitől -, és látszik a tesztes feladatokon is, hogy egész jók lettek neki és ugyanígy az esszé is, azokat békén kellene hagyni. Én úgy gondolom, hogyha esetleg valaki rossz jegyeket szerzett a 4 év alatt, de látszik rajta, hogy az érettségire készült, azokat nem kellene elővenni, hiszen a feladatok kitöltéséhez mégiscsak szükség volt valamilyen szintű tárgyi tudásra. Az semmiképp sem lenne megoldás, hogy újraírjuk, hiszen az méginkább igazságtalan lenne. Húzzon két tételt szóbelin az, aki gyanúsan jó esszét írt a többi feladathoz képest. Talán ezt tartanám a legjobb megoldásnak, de lehet, hogy ilyen helyzetben nem létezik legjobb megoldás.
27/298 A kérdező kommentje:
Igazságtalanság.
2019. máj. 8. 14:28
28/298 anonim válasza:
Az egesz az:D de szerintem is meg kene nezni hogy peldaul kik azok akik egészen idáig idióták voltak most meg hirtelen jo lett az esszejuk
29/298 anonim válasza:
33-as azért ez nem így megy. Bárki írhat jót olyanból is, amit azelőtt nem tudott... És a kitűnő diák is láthatta előtte. Szóval tényleg nincs jő megoldás, de ez azoknak lesz kiszúrás, akik becsületesen készültek és az egészről nem tudtak semmit.
30/298 anonim válasza:
És nem hiresztelni nem kellett volna, hanem egyáltalán CSALNI nem kellett volna, meg KISZIVAROGTATNI nem kellett volna, miert nem lehet normalisan megirni egy *** erettsegi feladatot???? Mindenki ezek miatt fog szívni a vegen, aki idáig tanult
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!