Igaz az hogy kiszivárogtak a történelem érettségi esszé témái?
Figyelt kérdés
2019. máj. 8. 13:00
131/298 anonim válasza:
azokat büntetni akik a csoportban voltak sem lenne megoldás... gondolj bele, te benne lennél és egyszer csak meglátod a poszot, akkor önfegyelemből nem olvasnád el azt a témát a biztonság kedvéért? mondjuk szerintem a nagyrészük kamunak gondolta ahogy a hírekből hallom... inkább az eredeti szivárogtatót kéne megkeresni, mert ott vannak az igazi gondok
132/298 anonim válasza:
Nem éri meg csalni, mivel lesz következménye, de nem a diákoknak
133/298 anonim válasza:
Csalás az csalás akkor is. Ha már ilyen gyanú felmerül vagy tudják, hogy kikerültek akkor szépen újra kell írni. Mert ahogy már mondtam: Másokkal szemben nem FAIR! Azokkal szemben sem akik nem most érettségiztek. Persze sokan vannak akik maguktól írták és nem is tudtak erről. De ezt elkell fogadni. Aki eddig tudta ezután is tudni fogja.
134/298 anonim válasza:
Nagyon jol jártak akik az idei erettsegin csaltak:) b***anak meg
135/298 anonim válasza:
Tudjuk hogy csaltak legtöbben, kiderult, tisztában van mindenki ezzel, megis így marad minden, nincs következmény, aki csalt az szepen megkapja a jobb jegyet mint amit eleve kapott volna ha nem tudja elore, és kesz:D
136/298 anonim válasza:
És ha egyesek elore tudtak miert nem lehetett akkor már tv Ben bemondani? Hat akkor ne csak pár kiváltságos ember tudjon rola akkor hoztak volna nyilvánosságra:D szegyen ez az egesz
137/298 anonim válasza:
Akkor akik idén érettségiztek és felsőoktatásba mennek ahova "kellene a töri" akkor azt ne vegyék figyelembe, hanem más tárgyat. Ez kompenzálás azokkal szemben akik nem idén csinálták.. csalás nélkül... Hajrá Oktatási Hivatal, lehet szépen kompenzálni. Nekem anno 88%-os lett a történelem, csalás nélkül. Kérek még 10%-ot, mert ezek szerint követekemények nélkül lehet csalni.
138/298 anonim válasza:
El lehet csalni az erettsegit következmények nélkül ez így van
139/298 anonim válasza:
Ne hagyjuk ezt ennyiben!
Aki igazságtalannak érzi a döntést, írjon egy e-mailt az OH-nak. Azokra kötelesek válaszolni. Nekem pont felvételi tárgyam a töri, óriási csalás! Én már írtam, kérlek ti se hagyjátok, hogy elvegyék a csalók a felsőoktatási helyeinket előlünk.
140/298 anonim válasza:
utolsó valószínűleg ugyanúgy figyelmen kívül hagyják majd mint a matekot, vagy igazából az összes oktatás reformálásra irányuló tüntetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!