A jogászoknak mire fel jár automatize doktorátus a diploma mellé?
Figyelt kérdés
Azt orvosokét még meg is értem, mert nehéz szakma. De pl. egy közgáz / ttk kar nehezebb, mint a jog.2018. jan. 15. 22:50
51/54 anonim válasza:
Itt nem azokkal van a gond, akiknek a neve előtt ott van a dr., hanem azokkal akiknek nincs. Ha elégedetlen vagy az életeddel, akkor változtass rajta. Ha irígy vagy, akkor tegyél ellene, vagy nyeld le a békát, hogy neked nincs ott a neved előtt. Kérdező, ha szerinted a dr. név nem változtat a viselője értelmi szintjén, akkor miért irígyled tőlük? Nem mindegy? Attól még ugyanazok a hülye vagy éppen okos emberek a diploma után is. Neked van gondod saját magaddal. Engedd el ezt a témát, ezen te úgyse tudsz változtatni. Igen, kapnak dr. nevet, úgy mint még sokan mások is. Kíváncsi lennék, ha elmennél valami oknál fogja doktori suliba és ott megszereznéd a dr. címet, utána nem használnád? Gondolom ezeket a sulikat se könnyű elvégezni. Ne legyél képmutató.
52/54 anonim válasza:
46 # - os Melyik egyetemi szakon lehet 5 perc alatt levizsgázni ?
Ne haragudj de akkorát nevettem azon amit írtál, esküszöm jobb mint a Hofi Géza kabaréja.
Többek közt azt írod, hogy : szinte 100 % visszamondást várnak el a vizsgán...
Hát akkor az én szomszédom is megérdemli a Dr. címet , azaz le doktorált, mert tőle is elvárták a szinész szakkörben a tanult anyag (szöveg) 100 % visszamondását.
Jogászok akik azért gondolják magukat Dr.- nek mert jól tudnak magolni. Ez szép ! Papagáj szak kör.
53/54 A kérdező kommentje:
😂😂😂 A nyolcéves kislányom is 100%-isan szóról szóra tudja az "Anyám tyúkját." 😁 Sőt, az "Itt van az őszt... is..." 😃 Irígy nem vagyok, max. irigy lehetnék, amilyen nyelvőrök vagytok ti. 😁 Doktorátussal úgy írtok, mint egy kisiskolás. Sándor Jánost ismételten megdicsérem. Igen, rövid i-vel, nem elírás, Dokikáim. 🤣 👷
2018. jan. 19. 21:48
54/54 anonim válasza:
Nem akarom kisebbíteni a diplomám értékét, de én tavaly az Ájtk karon végeztem, társadalombiztosítási szakon. Az államvizsga annyi volt, hogy 5 percben bemutattam a szakdolgozatom, utána tettek fel pár kérdést hozzá, majd húznom kellett egy tételt, amiben 3 tételcím volt, kb fél óra volt kidolgozni és 15 perc lefelelni. Szóval nem annyira hihetetlen ez, mondjuk nem lettem dr., de neken ez így bőven megfelelt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!