Elmennétek így a helyemben államvizsgázni vagy sem?
Ha kifogásokat keresel, akkor találsz.
Ha csúsztatod a záróvizsgát, akkor télen még nehezebb lesz felkészülni rá, mert ki fogsz esni a tanulásból. Most csináld meg _rinyálás_ nélkül a záróvizsgát.
És fél év múlva szerinted több lesz benned a lelkesedés?
Akkor nem panelban fogsz lakni, nem fogsz dolgozni, és a szóbelire sem kell majd tanulnod?
Hidd el, jobban jársz, ha most teszed le. Ha meg tudod csinálni, miért ne tennéd most? Már csak azért is, mert így már csak 15 napot kell szenvedned, és nem fél évet.
Határozottan azt mondom, hogy nem érdemes halogatni már tovább. Én sokat csúsztam az egyetemmel pontosan az ilyen halogatások miatt. Hidd el, következő szemeszterben sem lenne könnyebb, mert akkor ráadásul ott lesz a munkahelyeden is az év végi decemberi hajrá, karácsony-szilveszter, akkor sem lennének kedvezőbbek a feltételek. Én is most szántam rá magam, hogy befejezzem: szakdogát írtam, 2 államvizsgát csináltam meg (2 szakos a képzésem). Én is nagyon kivoltam már idegileg, de fantasztikus érzés volt letudni és hogy 2 hét múlva a kezemben lesz a diploma. Tehát csak biztatni tudlak, hogy csináld meg :) Itt már szívatni sem fognak annyira, sokkal jobbindulatúak államvizsgán mint pl. szigorlatokon :)
28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!