Gyenge matekosok: Ki mekkorát nevetett ma a matekon? :D
nekem csak annyi jutott eszembe h wtf.?
okoskodó,nem lehet matekon megbukni kommentelők kíméljeneek!:)
Minden panasszal egyet értek. Valóban iszonyú nehéz volt. Én a matek jegyemet viszem tovább. Duplázni szerettem volna, de nem tudom, hogy fog-e sikerülni. Írtam itthon 92%-os matekot is, és hát nem erre számítottam. Remélem a 60% meglesz. Apróságokon elcsúsztam... nem is törekedtem hibátlanra, csak amikor ennyi nehéz feladat van, és mellé még elcsúszol az apróságokon... hát.. az a szívás. Hát kívánom mindenkinek a javító tanárja jóindulatát!
És ne féljetek, az egész ország szívott, nem csak mi!:D A pontok valóban esni fognak ilyen magyar és matek mellett!!!! vagy legalább is nem nőnek sokat.
Engem most itt meglehet kövezni, de azt mondom, aki a kettesre hajtott, és úgy érzi az azért meglesz, azzal nem volt akkora kib*szás ez az egész, mint azokkal, akik minimum 80%-ot akartak írni, mert felvételi tárgy (én is közéjük tartozom). Azzal, hogy ilyen szinten megnehezítették a feladatlapokat egyetértek, mert tényleg egy vicc volt eddig az érettségi, viszont kiszivárogtathattak volna legalább annyi infót, hogy IDÉN NEHEZÍTÉS VÁRHATÓ és akkor úgy készültem volna! Szerintem rengeteg fiatal velem együtt csúszik most a süllyesztőbe, én személy szerint emiatt nem fogok szeptembertől továbbtanulni, pedig készültem rá, nem is keveset, és az sem mondható, hogy szar voltam matekból!
Teljesen egyet értek veled. Én megértem azt is aki kettesre hajtott, mindenkinek van valami gyengéje.
Nekem most 90% körüli lehet a matekom, de ha az utolsó, autós helyett valami normálisabb van (nem olyan hogy 5 évente cserélődnek a százalékok meg mittudomén) akkor jobb is lehetett volna. Így tehát a duplázással 10 pontot buktam..
állandóan 2-essel voltam átrugdosva, de szerintem simán meglesz a 4-es. ne mondjátok már, hogy 20 pontot nem lehet összeszedni...
prímtényezős felbontás: 2 pont (5-es anyag)
x2=25: 2 pont (LOL)
7 szám összeadása és elosztása 7-el: 2 pont
megomndani, hogy a 168,29-hez a 168 vagy a 170 van-e közelebb: 1 pont
2 vonal behúzása: 2 pont
egyenletrendszer: már ha csak fel tudod írni a két egyenletet, valószínűleg az is 2 pont, ha még be is tudsz helyettesíteni, az valószínűleg még minimum 1 pont, másodfokú egyenlet megoldása mondjuk 2 pont
2 pont távolsága benne van a függvénytáblában...2-3 pont
egyenletbe behelyettesíteni 7 számot: 3 pont
százalékszámítás (kb 6-os anyag): 3 pont
több, mint 20 pont...és ezt kb egy 6-os is meg tudja csinálni...
Képzeld én nem voltam sose gyenge matekos,mindig 4-es voltam,most 3-as lettem,de én is a 20%-ért imádkozom:D
Ha meglesz beb@szunk együtt?Itt mindenki,aki a gyakorin a matek miatt idegeskedik,oké?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!