Gyenge matekosok: Ki mekkorát nevetett ma a matekon? :D
Figyelt kérdés
nekem csak annyi jutott eszembe h wtf.?
okoskodó,nem lehet matekon megbukni kommentelők kíméljeneek!:)
2010. máj. 4. 12:09
1/47 anonim válasza:
az oktatási minisztérium b*ca meg! Ekkora szar feladatsort még életembe nem láttam, örülök ha a 2es meglesz...
2/47 anonim válasza:
hol lehet a feladatsorokat megnézni?
3/47 anonim válasza:
Nekem nagyon nehéz volt, és én is örülök, ha kettes meglesz, bár én öreg diák vagyok, másképpen forog már az agyam. Hogy érted, hogy nem lehet matekon megbukni?
4/47 anonim válasza:
Én azt hittem, dobok egy hátast a székemmel, mikor megláttam a feladatokat! Nem vagyok rossz matekból, rengeteg érettségi sort csináltunk már, egyik sem volt ilyen nehéz szerintem. Én már egy 2-esnek is megörülnék.
5/47 anonim válasza:
Ha a 10 pont meg lesz én leszek a legboldogabb, elhihetitek.
6/47 anonim válasza:
hát de bazz, direkt szivatnak minket ennyire? Tegnap a szövegértésre nem volt idő, ma a matek volt szar...
7/47 anonim válasza:
Jaja. Ez egyre rosszabb:S holnap a törire inkább már be se megyek:D
Amúgy ez a matek nagyon durva volt!! Jól megsz.pattak minket:( Sztem én megbuktam.
8/47 A kérdező kommentje:
úgy értettem,ezt a nem lehet matekon megbukni,hogyha körülnézel a fórumon,van egy két új téma a mai matekről,ahol mindig okoskodik valaki h jajj matekon nem lehet megbukni..és ezeket szerettem volna elkerülni:D
a feladatsor tuti már este kikerül,de legkésőbb hnap reggel 8,okm.gov.hu
BORZALMAS VOLT...nemtudtam nevessek vagy sírjak..tömtem a csokit,de semmit ihlet nemjött..:D pedig én sem vagyok vmi hülyegyerek,de EZ...volt két-három feladat,amit szimplán kihúztam..:D
2010. máj. 4. 12:21
9/47 anonim válasza:
Szitkozódni persze lehet, de a helyzet az, hogy a minisztériumnak semmi, de semmi köze a feladatsorhoz.
10/47 anonim válasza:
Szerintem annyira nem volt nehéz... azért egy 2-est össze lehetett hozni, aki kicsit is készült rá. Aki meg nem, az magára vessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!