Gyenge matekosok: Ki mekkorát nevetett ma a matekon? :D
nekem csak annyi jutott eszembe h wtf.?
okoskodó,nem lehet matekon megbukni kommentelők kíméljeneek!:)
11:23 Nem vagy egyedül!!!
Nekem tuti nem lesz meg a kettes. Mondhatjátok, hogy milyen hülye vagyok...ez van:(
Na októberben újra megpróbáljuk:S
sokadik 12:21-esnek:
Napi szinten gyakoroltam itthon, és még is most úgy érzem hogy rohadt rosszul sikerült. Szóval ne kezd ezt a kettest össze lehetett hozni- t!
Mi is megcsináltuk a 2005-től egészen a 2009-ig az érettségiket és a pótérettségiket is :S Egy héten min. 7 matekóránk volt, esküszöm egyik nem volt ennyire kib@szás mint ez... Legalább egy potya statisztikát berakhattak volna de SEMMI:S Számtani-mértani sorozat visszafelé....:S menjmár Örülök ha lesz 20 pontom.. Főleg az a halmazábrás, hogy soha nem akart kijönni...
meg a: -|x-2|+3 azt hiszem értéktáblázattal szerintem úgy ahogy ment ha csak nem számoltam el....
1db mentőfeladat sem volt..
Na hát akkor mindenkinek bejött ez a mai matek:) Meg a tegnapi magyar is:) Már alig várom holnapra a törire milyen finomságokat találtak ki.
Egyébként egyet értek: szólhattak volna, hogy nehezítés várható!!!
... azzal nem volt akkora kib*szás ez az egész, mint azokkal, akik minimum 80%-ot akartak írni, mert felvételi tárgy (én is közéjük tartozom).
a többieknek is pont ugyanazt a feladatsort kellett megírniuk, mint neked, és nagyjából ugyanannyi embert vesznek fel az adott szakokra, mint eddig - mindenki egyenlően szív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!