Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyenge matekosok: Ki mekkorát...

Gyenge matekosok: Ki mekkorát nevetett ma a matekon? :D

Figyelt kérdés

nekem csak annyi jutott eszembe h wtf.?

okoskodó,nem lehet matekon megbukni kommentelők kíméljeneek!:)

2010. máj. 4. 12:09
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
67%
első részbe is max 10pontomlett,szal elég gyökér vagyok.De ez van megbuktam nincsmit tenni. A második rész szint ugy bukta
2010. máj. 4. 12:23
 12/47 anonim ***** válasza:
53%

11:23 Nem vagy egyedül!!!

Nekem tuti nem lesz meg a kettes. Mondhatjátok, hogy milyen hülye vagyok...ez van:(

Na októberben újra megpróbáljuk:S

2010. máj. 4. 12:24
 13/47 A kérdező kommentje:
ez hülyeség h aki tanult rá... 2005ig visszamenőleg az összeset megcsináltam,heti kétszer van különmatekom,és így lett tuti bukás..úgyhogy ez nagyon nem tanulás kérdése..tavaly fele ennyire volt szopatós.. már izgatottan várom a holnapi törit (Y)
2010. máj. 4. 12:27
 14/47 anonim ***** válasza:
67%

sokadik 12:21-esnek:

Napi szinten gyakoroltam itthon, és még is most úgy érzem hogy rohadt rosszul sikerült. Szóval ne kezd ezt a kettest össze lehetett hozni- t!

2010. máj. 4. 12:28
 15/47 anonim ***** válasza:
58%
Engem most itt meglehet kövezni, de azt mondom, aki a kettesre hajtott, és úgy érzi az azért meglesz, azzal nem volt akkora kib*szás ez az egész, mint azokkal, akik minimum 80%-ot akartak írni, mert felvételi tárgy (én is közéjük tartozom). Azzal, hogy ilyen szinten megnehezítették a feladatlapokat egyetértek, mert tényleg egy vicc volt eddig az érettségi, viszont kiszivárogtathattak volna legalább annyi infót, hogy IDÉN NEHEZÍTÉS VÁRHATÓ és akkor úgy készültem volna! Szerintem rengeteg fiatal velem együtt csúszik most a süllyesztőbe, én személy szerint emiatt nem fogok szeptembertől továbbtanulni, pedig készültem rá, nem is keveset, és az sem mondható, hogy szar voltam matekból!
2010. máj. 4. 12:34
 16/47 anonim ***** válasza:
67%

Mi is megcsináltuk a 2005-től egészen a 2009-ig az érettségiket és a pótérettségiket is :S Egy héten min. 7 matekóránk volt, esküszöm egyik nem volt ennyire kib@szás mint ez... Legalább egy potya statisztikát berakhattak volna de SEMMI:S Számtani-mértani sorozat visszafelé....:S menjmár Örülök ha lesz 20 pontom.. Főleg az a halmazábrás, hogy soha nem akart kijönni...

meg a: -|x-2|+3 azt hiszem értéktáblázattal szerintem úgy ahogy ment ha csak nem számoltam el....

1db mentőfeladat sem volt..

2010. máj. 4. 12:37
 17/47 anonim ***** válasza:
53%

Na hát akkor mindenkinek bejött ez a mai matek:) Meg a tegnapi magyar is:) Már alig várom holnapra a törire milyen finomságokat találtak ki.

Egyébként egyet értek: szólhattak volna, hogy nehezítés várható!!!

2010. máj. 4. 12:39
 18/47 anonim ***** válasza:
Ezaz... a 17-12 pontosok közül is minden évben volt legalább egy vagy két olyan, amit bárki kiráz a kisujjából. Ebben nem volt, és szívesen megkérdezném azokat akik összeállították ezt, hogy mi vitte rá őket?!
2010. máj. 4. 12:40
 19/47 A kérdező kommentje:
igen..meg a 18.ban h számolhat binomális nemtommivel..mondom he?:D soha nem is tanultunk mégy olyat..meg erre megnézem fv.táblázatban..ott meg ilyen krixkraxok voltak szószerint:D.. meg minek kellett így erőltetni ezt a valószínűség számítást....:S
2010. máj. 4. 12:41
 20/47 anonim ***** válasza:
54%

... azzal nem volt akkora kib*szás ez az egész, mint azokkal, akik minimum 80%-ot akartak írni, mert felvételi tárgy (én is közéjük tartozom).

a többieknek is pont ugyanazt a feladatsort kellett megírniuk, mint neked, és nagyjából ugyanannyi embert vesznek fel az adott szakokra, mint eddig - mindenki egyenlően szív.

2010. máj. 4. 12:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!