Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyenge matekosok: Ki mekkorát...

Gyenge matekosok: Ki mekkorát nevetett ma a matekon? :D

Figyelt kérdés

nekem csak annyi jutott eszembe h wtf.?

okoskodó,nem lehet matekon megbukni kommentelők kíméljeneek!:)

2010. máj. 4. 12:09
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
47%

szerintem is nehéz volt.. de 10 pontom meg lesz, nektek is, csak összehoztátok, a szóbelin meg átrugdosnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a második fele valóban kegyetlen volt... főleg a halmazos..

2010. máj. 4. 12:50
 22/47 anonim ***** válasza:
53%
Harmadik vagyok és igen igazatok van én is végignéztem minden eddigi feladatsort és volt benne olyan, amihez még számológép sem kell és 17 pontos. Ez az év nagy szivatás a 2008-hoz tudnám hasonlítani, de túlszárnyalták. A holnapi töribe már bele sem merek gondolni:-( és a jövő heti biosz, földrajz, vaktérképre max. rálépni tudok:-) node öregen már nem tanuljon az ember lánya:-)
2010. máj. 4. 12:51
 23/47 A kérdező kommentje:

MEGOLDÁSOK:

[link]

nevessünk egy jót:D

2010. máj. 4. 12:53
 24/47 anonim ***** válasza:
56%
12:43 a válaszod nekem szólt! Igen, mindenki ugyanakkora esélyekkel indul, viszont akinek nem számított a matek, avagy a kettesre hajtott, azt nyilván nem is hatja meg annyira, hogy kb kettesre sikerült. Mivel nekem ez kellett volna a továbbtanuláshoz (ahogy sok mindenki másnak is), ezért nagyon is elkeserítőnek találom, hogy nem lesz meg a megfelelő százalékom, és ezzel a pontszámom sem. Én erről beszéltem! Azoknak ez nagy szívás, akik beakartak kerülni matekkal főiskolára, és valószínűleg így jó páran közülük nem fognak, míg mondjuk valakinek, aki nem akar tovább tanulni, annak majdnem teljesen mindegy.
2010. máj. 4. 13:03
 25/47 anonim ***** válasza:
nem tudjátok, holnapnál előbb azaz még ma hol lesz fenn a teljes megoldókulcs? az a videó csak az első rész..
2010. máj. 4. 13:05
 26/47 A kérdező kommentje:
bocsi,azthittem h evvel is tudok segíteni..:S amúgy volt még egy honlap,ahol az egész fenntvan,de totál le va fagyva,be se tölt..úgyh max este meglesz szerintem:)
2010. máj. 4. 13:06
 27/47 A kérdező kommentje:
dee ott van alatta mégegy vidi,az meg a második rész!:)
2010. máj. 4. 13:07
 28/47 anonim ***** válasza:
Ez a lényeg gyerekek! 12:50-nek igaza van! 10 pont megvan, utána átrúgdosnak...:)
2010. máj. 4. 13:11
 29/47 anonim ***** válasza:

13:03 Ja, neked szólt.

Akinek nem kellett a matek a továbbtanuláshoz, az értelemszerűen nem matekos helyre megy - tehát nbem oda, ahova te, nem ugynanazokért az egyetemi helyekért vannak harcban.

Te azokkal küzdesz a kívánt egyetemi/főiskolai helyekért, akiknek pont ugyanúgy számít a matek érettségi.

A felvételi pontszámok nem évenként ugyanazok, hanem mindig úgy határozzák meg, hogy ha az adott szakra van X hely, akkor nagyjából az első X ember legyen a jelentkezők közül az, akit felvesznek. Mindenkinek egyformán nehezítették a feladatát, és továbbra is az első X embert veszik fel.

MIt érdekel téged az, hogy a többinek, aki nem oda akar menni, ahova te, azzal most mi van?

2010. máj. 4. 13:12
 30/47 A kérdező kommentje:

[link]

tessék,origós!

2010. máj. 4. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!