Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így ez plágiumnak számít?...

Így ez plágiumnak számít? (pls help! )

Figyelt kérdés
Ha OKJ tanfolyam szakdolgozatában forrást használok, és azt beleteszem úgy, hogy felcserélek benne néhány szót, és vagy négyet szinonimával helyettesítek, hogy ne kelljen idézőjelbe tenni, de a forrást megjelölöm természetesen a végén, az plágium? Irodalomjegyzékben is jelölöm. Csak nem akarom nagyon átfogalmazni, mert nekem az eredeti formája is tetszik, nem azért mert nincs kedvem, de tényleg nagyon jól meg van fogalmazva, és van a dolgozatban saját gondolatom is több oldal, csak kb 10 oldal van a 30-ból, ahol így emeltem át szöveget. Ezt OKJ-n elnézik?

2016. máj. 17. 09:22
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:
És ha visszadobja, javithatom, ha vállalom, hogy megcsinálom időre?
2016. máj. 18. 06:30
 62/64 anonim ***** válasza:
81%
Ha a konzulens elfogadta, akkor add be.
2016. máj. 18. 08:03
 63/64 A kérdező kommentje:
A tanárt is kérdeztem, már üldözési mániám van, valaki meg se csinálta és nem fogja időre, csak a határidőt követően több napos késéssel, azt mondta jól van az.
2016. máj. 18. 11:09
 64/64 anonim válasza:
60%
egy élmény olvasni. de mi a f@sznak menték okjra ha ennyire nem akaródzott teljesíteni a követelményeket?:'DDDDDDDDDDDDD
2022. jan. 5. 18:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!