Így ez plágiumnak számít? (pls help! )
"Amúgy valahogy nem tudom elképzelni, mert ha belegondolok, nekem ha bíráló lennék semmi kedvem nem lenne 20 dolgozatot keresgélni, hogy van-e plágium, vagy sem, és a tanárok sem hívták fel a figyelmet ilyesmire, hogy mire kell ügyelni, amikor egyetemeknek külön szabálya vonatkozik erre, itt meg semmi. "
A legtöbb helyen nem kell megerőltetnie magát a bírálónak, mivel van plágium kereső szoftver. Ingyenes, "bénább" verziókat te is ki tudsz próbálni.
A plágium kereső szoftver, a KOPI, amire gondolsz, ez az egyetlen magyar, ez egy nagy rakás semmi. Azt is plágiumnak veszi, amit magadtól írtál sokszor. Erről olvastam cikket. Sajnos sokan komolyan veszik, pedig eleve ha belegondolsz, a gép nem mondja meg, hogy mi a plágium, mert magától nem tud gondolkodni, csak ha beprogramozod, de azt hogy adod be neki, hogy erre és arra dobja ki, hogy plágium? sehogy.
Előző előtti. Na ez az. Ez csak egy OKJ. Nevetséges lenne, ha ilyen részletesen belekötnének.
"Sajnos sokan komolyan veszik, pedig eleve ha belegondolsz, a gép nem mondja meg, hogy mi a plágium, mert magától nem tud gondolkodni, csak ha beprogramozod, de azt hogy adod be neki, hogy erre és arra dobja ki, hogy plágium? sehogy. "
Nos, programozóként állítom neked, hogy egyszerűbb, mint hinnéd. Egyébként nem csak a kopi van.
Itt kifejti, és tényleg nem jó amúgy. Nekem nem hozta ki plágiumnak, és tényleg csak máséval hasonlítja össze.
Akkor meg pláne hagyd a fenébe. Jó lesz az.
Kollégám úgy adta le a szakdolgozatát, hogy véletlenül egy korábbi verziót küldött be, amiből hiányzott egy komplett fejezet (és ez egyetem, nem OKJ). A kutya fülének nem tűnt fel.
Én is vagy 4-5 hibát találtam benne miután beköttettem és leadtam.
Ebben a formában plágium. Ezen kár vitatkozni. Diplomamunkánál ráeresztik a plágiumkereső szoftvert, és visszadobja.
Ha a sulidban ezt így elfogadják, akkor elfogadják. De attól függetlenül ez plágium!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!