Így ez plágiumnak számít? (pls help! )
"Nem csak a más szavainak, hanem a gondolatainak a sajátodként való bemutatása is plágium. Ha a szöveg olvasásakor egyértelműen kiderül, hogy az a 10 oldal nem a te munkád, csak leírtad a saját szavaiddal, mit írt valaki más, és megjelölöd a forrást, az jó"
Ezt a választ találtam értékelhetőnek, nem azért mert számomra kedvezőnek tűnik, hanem mert tényleg viszonylag korrekt módon meghatározza hogy kell. De így csináltam én is. Mindent jelöltem, kicsit néhol máshogy fogalmaztam. Aztán erre jött sok ellentmondó válasz...
Na nem érdekes.
"akkor is lehet majd rá válaszolni, amíg az oldal meg nem szűnik vagy egy admin ki nem törli."
EZ PONTOSAN ÍGY VAN. VÁLASZOLNI. DE te nem válaszoltál, hanem idejöttél más gondolatot felvetni. Ez pl ellentétes a szabályzattal, de vélhetően nem fogják törölni, mert nincs benne anyázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!