Miért nem értik meg a szüleim, hogy nem akarok nyelv vizsgázni? Mennyire fontos az? Minek az?
Tavaly megbuktam nyelvvizsgán, sokat tanultam rá egész nyáron tanárhoz is járta, mindent megcisnaltam amit mondott, azt mondta, nyugodtan küld el, sikerülni fog, értem a nyelvet, tudom, van hozzá érzekem!
Elmentem megírtam, semmi gond nem volt, 3x át néztem a feladatokat, még végig is ültem az egészet, unatkoztam is a végén!
Majd nagy izgalmamban minden nap meg néztem, gan e már eredmény, majd írták, hogy neten az eredmény, meg nézem, hát látom, hogy 1(igen) ponttal buktam meg. Azt hittem hiba! De nem, 1 ponttal megbuktam! Mekkora szemét már az elnök, gagx tanár, vagy javító, vagy bárki, aki 1 ponttal megbuktat???
Nem akarok többé vizsgázni menni!
És a hideg kiráz, ha meghallom a nyelvvizsga szót!
És nem értik mdg a szüleim, hogy nem akarok többé vizsgázni! Mindig az hazudom, hogy majd a következő vizsgára jelentkezek, meg most érettségi van stb area készülök...
Elment a kedvem ettől!
Mondták, hogy nem úszóm meg, kell az egyetemhez, meg hogy "ha nem kapsz a boltban teje, akkor többet nem veszel?
De egyszerűen utálom már a szót is, hogy nyelvvizsga!
De ezzel nyaggatnak, hogy kell, meg elgelejted a nyelvet stb...
Hogyan értessem meg velük, hogy ha lesz nyelvvizsgám is, majd egyszer, ha feldolgoztam, hogy valami szivtelen ember 1ponttal buktatott meg!
18/F
Érettségin melyik volt a választott nyelved?
Az érettségid jó lett legalább?
Ez nem "igazi" bukás, csak véletlenül nem sikerült
valami az egyik feladatban - tényleg megnézhetted volna a dolgozatot, akkor most legalább tudnád, hogy mi volt az, ami nem volt teljesen jó
Ja, már tavaly volt ez az egész?
Majd elfelejted az egészet. De szerintem is érdemes
tanulgatni még, mert később tényleg elfelejtheted azt is, amit tudtál meg most már csak az írásbelire kell jelentkezned, ami azért könnyebb
állandóan azzal jössz, hogy egy hiba, egy pont...
aki megbukik, nem egy pontot veszít... eggyel többet veszít, mint lehetne.
Azért lásd be, ez a kettő távolról sem ugyanaz...
Szerintem ne vedd a szívedre, hogy elhasaltál! A következőn már átmész. Gyakorolni és minden nap foglalkozni a nyelvvel akkor is kell, ha nem szerzed meg a papírt, egészen egyszerűen azért, hogy ne álljon elő a hógömb-effektus, amiből is baromi nehéz kievickélni.
Amúgy a javító tanárok nagy része tetű, már elnézést; de ez sajnos tény, ugyanis ők nagyon jó pénzeket kapnak azért, ha vállalnak javítást vagy szóbeli vizsgáztatást. Értem én, hogy meg kell élni valamiből, és amúgy szánalmas a fizetés, amit kapnak az iskolától, de ehhez felesleges aljasnak lenni.
Ugyanez van a forgalmi vizsgán lévő biztosokkal is. Ideje lenne már, hogy mindkét csoportnak a farkára lépjenek, mert undorító ez a lehúzósdi, ami itt megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!