Fontos! Hogyan értessem meg anyukámmal, hogy elfogadja, hogy én csak és kizázòlag ápolònő akarok lenni és az egészségügyi asszisztensire nem akarok menni? 19/L
Azt mondta a doki az epilepszia lehet mert az gyògyszeresen van kezelve.
Egy ideig nem szòlt semmi erről azt hittem belenyugodott és elfogadta, de mègsem.
Mit tudok tenni,mert azt mondjàk mindig a szüleim, hogy olyan szakmàt válasszak majd amit szeretek szìvesen csinálni hàt ez nagyon is az a szakma amit szeretnék csinálni.
Mi van???
Az epilepszia hogy jön ide?
Ki mit fogadott el?
Olvasd már el, amit írtál...
Akkor annyit kérdezek csak, hogy hogyan győzzem meg anyuékat, hogy èn csakis ápolònő lenni. De vannak betegségeim és szerintük ezek miatt mobdjak le ròla. De én nem akarok. Hogyan értessem meg velük, hogy én csak az akarok lenni.
Bocs ha furán ìrtam le csak ideges vagyok. Remèlem îgy már érthető.
Skacok! Én is epilepsziás vagyok, de mégis kórházban dolgozok. Úgyhogy ez a történet bukta...
Ápolónő szeretnél lenni? Hát legyél. Ne félj tőlük és beszéld meg velük. Ha meg nem értik meg szard le... Nem szólhatnak bele különösebben, mert szinte már felnőtt vagy! Puszillak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!