Miért nem értik meg a szüleim, hogy nem akarok nyelv vizsgázni? Mennyire fontos az? Minek az?
Tavaly megbuktam nyelvvizsgán, sokat tanultam rá egész nyáron tanárhoz is járta, mindent megcisnaltam amit mondott, azt mondta, nyugodtan küld el, sikerülni fog, értem a nyelvet, tudom, van hozzá érzekem!
Elmentem megírtam, semmi gond nem volt, 3x át néztem a feladatokat, még végig is ültem az egészet, unatkoztam is a végén!
Majd nagy izgalmamban minden nap meg néztem, gan e már eredmény, majd írták, hogy neten az eredmény, meg nézem, hát látom, hogy 1(igen) ponttal buktam meg. Azt hittem hiba! De nem, 1 ponttal megbuktam! Mekkora szemét már az elnök, gagx tanár, vagy javító, vagy bárki, aki 1 ponttal megbuktat???
Nem akarok többé vizsgázni menni!
És a hideg kiráz, ha meghallom a nyelvvizsga szót!
És nem értik mdg a szüleim, hogy nem akarok többé vizsgázni! Mindig az hazudom, hogy majd a következő vizsgára jelentkezek, meg most érettségi van stb area készülök...
Elment a kedvem ettől!
Mondták, hogy nem úszóm meg, kell az egyetemhez, meg hogy "ha nem kapsz a boltban teje, akkor többet nem veszel?
De egyszerűen utálom már a szót is, hogy nyelvvizsga!
De ezzel nyaggatnak, hogy kell, meg elgelejted a nyelvet stb...
Hogyan értessem meg velük, hogy ha lesz nyelvvizsgám is, majd egyszer, ha feldolgoztam, hogy valami szivtelen ember 1ponttal buktatott meg!
18/F
Anno nekem nem lett meg a fele, visszamentem következő hónapban simán meglett. De nem nyavalyogtam vagy sajnáltattam magam egy éven át, letettem a seggem és tanultam.
Egyetemen meg bármiért megbuktathatnak, akkor is ha tudod, ha nem tudod, ha nem vagy szimpatikus, ha rossz kedve van a profnak... Szóval vagy szedd össze magad, vagy már beiratkoznod is felesleges.
Figyelj.
Most először pihenj és utána veselkedj neki még egyszer,
ősszel. Válassz másik nyelvvizsga-rendszert, ha ez nem tetszett. Egyébként te komplexen voltál? Nem lett meg egyik rész sem?
Most te csak írásbelin voltál?
Mert azt írtad, hogy "megírtam" -
Nyelvvizsgát meg csak akkor fogsz kapni (teljeset(),
ha a szóbeli rész is meglesz, úgyhogy tényleg próbáld meg még egyszer és készülj föl még jobban
Ja, értem.
Na, hát akkor nem is vagy annyira "rossz", megvan már a "fele" ny.vizsgád- Mondjuk tényleg lelombozódik az ember tőle, mikor fél meg egy ponttal nem engednek át
Meg ugye a vizsgadíj. Mindenképp várnék olyan fél évet
és keresnék másik nyelvvizsgát nem tudom, te melyiken voltál
legutóbb
Tudod, melyik részben volt az a hiba, ami miatt nem akartak átengedni? Levélítrás vagy nyelvtan vagy mi?
Azt még simán tudod gyakorolni, hogy jobban menjen és akkor legközelebb magasan át tudod ugorni a lécet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!