Elaludtam. Mit csináljak? A szüleim ki fognak akadni .
Ez már sajna sokszor előfordult velem, és az a baj hogy a szülői 3igazolás is letelt... az orvos pedig egy másik faluban van.. és féllek ha hazajönnek a szüleim ki fognak akadni, mert mindig mérgesek erre..
mit csináljak? kérleeek segiiitsetek!.. :(
12/L
Valld be, te lógni akarsz. Nem is igazán akarsz már suliba menni. Mert arra nem vetted a fáradságot, hogy megnézd van-e buszjárat.
Na ezért jogosan lesz anyád mérges!
Nem vallom be hogy lógni akarok, mert ez nem igaz. én nem vagyok ilyen...
és igenis vettem a fáradságot hogy megnézzem, mert meg is néztem ;)
de már ba** 11:36 van.. egykor végzünk.. felesleges azért bemennem, hogy utánna már jöhetek is vissza.. 1. felesleges pénzkidobás oda- vissza, 2. én nemtudom hogy nálatok hogy van, de nálunk már ha csak 1- vagy 2órát is hiánzol akkor is kell igazolás... szval 2. igazolás a semmiért.. raadásul a szülői igazolások kilőve szval még menjek orvoshoz is ami meg elég messze van ...
Orvoshoz hiaba mesz, hacsak nem alomkoros vagy, erre nem fog igazolast adni mivel NEM VAGY BETEG.
Javaslatom: ha mar van ebresztoorad akkor HASZNALD.
Mért eddig a világon még senki mással nem fordult elő olyan hogy elaludt ?! mert szerintem de..
hiába ébresztőóra..
és ha meg nem megyek orvoshoz, nem lesz igazolás, mert már nem irhatnak a szülők, de már ugyis kezdek beteg lenni, sőt éjjel lázas is voltam, szval egészséges nem vagyok.. szerintem elmegyek igazolásért..
Ha ebresztoora mellett alszik el valaki, akkor az ebresztoora vagy nem volt beallitva, vagy rosszul volt beallitva, vagy tul halk mert pl lemeruloben az elem, mindenesetre nem mukodik.
Allitsd hangosabbra vagy mittudomen ha nem ebredsz fel arra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!